fredag 5. september 2014

Catering oslo bryllup

Vi hjelper deg mer enn gjerne med maten og planleggingen av den store dagen. Vi leverer selskapsmenyer enten du ønsker 3-, 4- eller 5-retter. Se hva vi kan levere! Eget konsept for bedrifter.


Vi skreddersyr også til firmaer!

En dag du aldri glemmer. Trenger du catering? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Bestill blomster fra Interflora og få levering samme dag! Alle setter pris på blomster.


Alba catering til store anledninger i Oslo og Akershus. Bryllup , julebord og firmafester - både privat og bedrift.

Vi bestilte fra elvebredden catering til dåpen og det var veldig god mat. Bestilte kaker også og de var helt nydelige. På julebord på jobben har vi brukt kajsas catering flere ganger og vært veldig fornøyd med de. Med over år med erfaring kan vi garantere catering av topp kvalitet til alle type arrangementer. Vi kan levere catering eller gjennomføre hele eller deler av bryllupet.


Vi har hyggelige priser og alle rettigheter. Vi yter vårt aller beste, og samarbeider for å få dagen til å bli minneverdig for både brudepar og gjester. Lekre og deilige smaker i form av kanapéer er også svært populært i bryllup.


Kontakt oss i dag – så hjelper vi med å finne en meny som passer ditt arrangement. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Se vår meny og bestill her! Det som er hverdagskost for oss, skal ikke bli det for deg og dine!


La oss overraske deg og dine gjester! Med vår lidenskap for god mat ønsker vi å bidra til at ditt arrangement blir en smakfull og minneverdig opplevelse. I sommersesongen er det også mange som ønsker grillmeny til utebryllup.

All mat er laget fra bunnen av med kun de aller beste råvarer, og du kan velge mellom et bredt utvalg av retter. Det er en fantastisk opplevelse å få lov til å være med å feire en så stor begivenhet i to menneskers liv. Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo. Enkel online bestilling. Velkommen til Oslo -områdets billigste utleier av festutstyr!


Vil tilbyr alt fra levering av småretter og enkeltmåltider, til helt komplette arrangementer inklusive lokaler, kokker og servitører. Uansett hva anledningen er, konfirmasjon i Akershus, bursdag i Oslo eller firmafest i Østfol er vi forpliktet til å gi et gastronomisk utvalg av fersk og smakfull italiensk mat. Vi tilbyr full catering service i hele Østlandet.


Overti bryllup , event, dåp, firmafest, konfirmasjon og julebord. Her finner du bryllupsmeny samt retter du kan bestille enkeltvis for å skreddersy til deres ønsker. Noen velger å ha bryllupet utendørs og da kan en.


Bryllup er en stor begivenhet der vi som Grillsjefer står for en viktig del av opplevelsen. Vår filosofi er åpen og behjelpelig – vi er rett og slett en del av bryllupet , der vi prater med gjester, deler våre beste tips og sprer matglede til alle rundt oss. Velger buffet eller tapas da vi har flere kresne gjester samt at vi ikke vil brukke 5pr. Uansett om du skal arrangere et lite møte eller stort selskap, er ditt oppdrag alltid ønsket av oss.


Vi ønsker deg velkommen som kunde, og lover å gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd. Catering til bryllup. Oslo som koldtbor spekematbord eller osteanretninger?


Ved festlige anledninger, eller når du bare vil unne deg noe ekstra godt, har vi rikelig utvalg av hjemmelagde retter å velge mellom. Få levering samme dag. Rockekokker tilbyr skreddersydd catering til alle typer arrangementer. Bestill god mat fra nøye utvalgte cateringer i Oslo og Akershus.


Stort utvalg, gode priser og best i test menyer – tilberedt av kokker med erfaring fra de beste kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg