tirsdag 30. september 2014

Herrestrikk 2018

En bok der man kan strikke mange plagg fra boken, og ikke bare noen få. Dermed blir det litt av hvert til hele familien, også herrestrikk. I tillegg har vi også samlet herrestrikk fra den første boken vår også. Stikkord: herrestrikk.


Når vi lager strikkebok har det hele veien vært et mål å lage en bok som appellerer til mange.

Teknikken er at man løfter over masker uten å strikke dem slik at maskene i de grå trekantene går over to omganger i høyden. Det er altså ikke mønsterstrikk med farger. Merk: For å kjøpe kun oppskrift velg kun oppskrift under farge.


Garntopia er Norges nye garnbutikk for alle som elsker garn! Satser mer på herrestrikk. For det er nå høysesongen for strikking starter, og er Knit Me vil gjerne bidra til å gi herrestrikken mer oppmerksomhet.


Og da er det er muligens et produkt som kan slå gjennom som en nyhet. Nemlig en strikketruse som er bestilt av nettopp Jens Kvernmo.

Ja, jeg har begynt på en strikka boksershorts. Se oversikt over alle endringer som er gjort på eksisterende oppskrifter. Vi leverer herreklær og tilbehør av høy kvalitet. Se gjennom utvalget og bestill ditt nye favoritt antrekk i dag. Gratis frakt og retur på alle ordre!


Find gratis strikkeopskrifter til ham. Strik lune sweaters og flotte trøjer til din mand. Kom godt i gang her på siden! Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter.


Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn. De fleste er gratis. I dette heftet finner du herrestrikk på litt tykke pinner, både basisoppskrifter for mannen som vil ha en enkel, ensfarget genser til mer spreke mønstre for mannen som liker å skille seg ut. Garnet som er blitt brukt er Rauma Mitu, en deilig blanding av norsk ull og alpakkaull, og Vams.


Vams kan erstattes av Puno. Bestill raskt og enkelt i dag. Kan ikke svelge planering av kylling forskjell nynorsk bokml lese strikke diagram 4.

Ny og enkel strikkegenser til mannen. På vår side vil vi legge ut Nyheter og informasjon om våre produkter som stort sett er innenfor Husflid og håndarbeid. Strømmen Husflid har stort utvalg i gaver. Vi syr og broderer bunader og drakter fra flere steder i Norge. Plagg i ullas naturlige fargevariasjoner er flotte og nettopp disse fargevariasjonene kan du spille på når du farger ulla selv.


Vi har også bunadsølv og annet bunadstilbehør. Dessuten: selvgjort er velgjort og du kan ha det ganske gøy når man. Eg rydda heime, og fekk knapt lukka igjen den digre skuffa som huser garnlageret mitt. Ideen om å prøve å strikke kun med lagergarn i nokre månader hadde alt vore tenkt nokre gongar, men tidlegare forsøk på garnkjøpestopp hadde alltid endt i nye garnkjøp etter kort tid. Jeg har gitt ut tre vottemønster i høst.


To av dem er en del av e-boka Sareptas krukke som Vottelauget gir ut. Her er bilder og litt info om vantene. Håper du liker dem.


Gi meg gjerne ei tilbakemelding om du strikker dem, det er jo veldig gøy å dem i andres versjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg