onsdag 3. september 2014

Isofix pris

Se beste pris på Maxi-Cosi Cabriofix (inkl. Isofix base). Les tester og omtaler før du kjøper. Mange barneseter har den hendige ISOFIX -løsningen for montering i bilen.


Isofix pris

Dette er både enkelt og sikkert for barnet ditt! Her på huset har vi et fint utvalg av barneseter med Isofix , samtlige av dem fra merker du kan stole på! Når barnet ditt har vokst ut av barnesetet i 9-kg kategorien, er det på tide med en beltestol. Her ser du vårt supre utvalg av beltestoler med ISOFIX , samtlige av dem med gode sidevern, praktiske designs og høy komfort!


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Isofix -ankere er i dag standardutstyr i baksetene i de aller fleste nye biler. Noen biler har også isofix -ankre i fremre passasjersete. Det finnes i dag flere bakovervendte isofix -baserte babyseter (klasse 0-kg). De fleste isofix -baserte barneseter (klasse 9-kg) er imidlertid fremovervendt.


Isofix er et ”klikk-inn-system” med indikatorer som viser grønt når stolen er korrekt montert. Les om sikring av barn i bil. Har forsøkt seter uten isofix -fester men de virker så veldig kronglete å montere.


Derfor lurer jeg på om det er kurant og ikke så kostbar sak å ettermontere isofix i bilen vår? Her har vi ting for større barn. Det er en milepæl i hvert barns liv å bytte fra bilstol til bilpute eller beltestol. Et tegn på at barnet føler seg stort. Kule trykk, Fix-varianter (Fix er for beltestolen, hva Isofix er for barnestolen), et hav av ulike farger å velge mellom og alle fra kjente.


Isofix pris

Barnas Hus selger de sikreste bilsetene til ditt barn. Anerkjente merker og testvinnere. Sammenlign pris på Maxi-Cosi bilstol. Vi hjelper deg å velge bilstol, bilsete til barn - blant varer. HER er en liste over biler som har isofix fester, mange tror isofix kun finnes på de aller nyeste bilene, dette stemmer ikke helt.


Babystol (0-kg), Isofix kompatibel, Bakovervendt, Minste vekt 0kg, Maks vekt 13kg, Base. Det er en svært sikker og brukervennlig babystol, med toppscore i alle delkriteriene. ISOFIX -festene sitter plassert mellom bilens sete og rygg, og er nesten alltid montert i baksetet. En bakovervendt ISOFIX -stol må også ha sikkerhetsben, som også det fører til økt stabilitet og sikkerhet.


Isofix pris

Husk at for bakovervendte bilbarnestoler med ISOFIX -montering gjelder vekten 0-alternativt 9-kg. Gratis levering for ordrer over 9kr (noen av varene som er i salg har pris uten frakt) √ Levering med BRING, leveres til nærmeste postkontor √ dager åpent kjøp √ Leverandørgaranti (år) √ Levering: varer på lager (1-dagers forsendelse), varer på fjernlager (4-dagers forsendelse). Betal direkte med bankkort.


Maxi Cosi Rodifix er den beste beltestolen i testen. Den har både en god pris og godt gjennomførte funksjoner. Stolens eneste virkelige bakdel er at Isofix -festene stilles inn individuelt, noe som krever litt mer arbeid ved installasjon i bilen. Beltestolen der barnet får den best tenkelige beskyttelsen og er utrustet med sidekollisjonsbeskyttelse. Den er brukervennlig og festes med isofix.


BeSafe iZi Up XFix er utrustet med den nyr SIR-løsningen (Side Impact Rotation) som. Dersom du ikke har bil med isofix , må du gå for beltestol som festes med bilbelter. I tillegg vil isofix -innfestingen blant annet kunne gi bedre stabilitet ved sidekollisjon.


Når isofix brukes i beltestoler, kalles systemet egentlig isofit. Den kanskje største fordelen med isofix , er at du slipper å bruke bilens belter når du skal feste babystoler og småbarnstoler. Før ditt kjøp er det viktig å se hvilket bilsete som passer din bilmodell.


Det er viktig at du passer på at du kan feste ISOFIX -systemet på rett måte. Om din bil ikke støtter ISOFIX installasjon av bilseter, bør du kjøpe en ekstra base slik at du kan montere ditt bilsete på en sikker måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg