tirsdag 30. september 2014

Mp størrelsesguide

Mp størrelsesguide

Kjøp Barneklær fra Mp på nett her! Sesongens Nyheter hos STYLEPIT! Over 4merker hos STYLEPIT! Bestselegere fra Mp. Finn trendy klær hos STYLEPIT! Undertøy fra Merker! Trenger du hjelp til å finne riktig størrelse?


Mp størrelsesguide

Velg størrelse opp i tilfelle din fotlengde ikke er oppført. MP strømper i merino uld og uldbomuld. MP Strømper er oeko-tex certificeret.


Super lækker kvalitet og igen kraftige syninger, som generer og laver mærker på benene. Småungene anbefaler også barneklær i bambus - utrolig mykt og bra for barnet. Vi lover rask levering og ikke minst god kundeservice! Her finner du en omregningstabell som gir en indikasjon om hva de ulike størrelsene tilsvarer i forskjellige måleenheter.


Mp størrelsesguide

Vær oppmerksom på at størrelsene kan variere fra merke til merke. MP laver strømper, strømpebukser og huer i en uovertruffen kvalitet. MP er en særdeles miljøbevidst virksomhed.


Alle modeller er Øko-Tex certificerede og indeholder ikke skadelige stoffer. Som medlem får du bonus på ALLE dine kjøp. Her er produktfotos og fakta om vores moderigtige strømper, strømpebukser og leggings til børn og deres mødre. Denmarks presseside. Lengden på foten måles når barnet står oppreist, så vekten fordeles riktig.


Størrelseguide - barn. Mange fine farger og mønstre. Strømpebukser, sokker og luer i ull og bomull fra Danske MP ! Sokker og strømpebukser til store og små. MP Moritz baby lue Grey NOK 5400. Name It - Nitflash ull lue - Dress blues NOK 1595.


Dele Skostørrelser. Sko er et lavt fottøy med såle av et fast materiale og et lettere overstykke som omslutter det meste av foten. Til forskjell fra tøfler og enkle sandaler blir sko vanligvis festet med snøring, remmer eller spenner.


Mp størrelsesguide

Norges fineste barnegarderobe finner du hos lillemartine. Vi har kjente merkevarer som inspirerer både barn og voksne. Fra JOHA, Claire Woman og MP danmark.


Jeg har samlet undertrøjer, toppe, leggings, trusser og meget mere i ul uldsilke og bambus til dig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg