mandag 8. september 2014

Hvordan finner jeg min fastlege

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge.


Jeg har ikke vært hos legen på mange år og vet faktisk ikke hvem min fastlege er. Hvordan finner jeg ut hvem som er min fastlege ?

Det er mest sannsynlig at den legen du var til behandling hos sist i din hjemkommune, er den legen du har blitt tildelt som fastlege. Personer som har flyttet innenfor Norge, og meldt flyttingen til folkeregisteret, kan få tilbake tidligere fastlege om de flytter tilbake til opprinnelig kommune innen tre år. Når du selv gjør et fastlegebytte på helsenorge.


Kvitteringen lagres i meldinger i Min helse. Mange personer er svært sjeldent syke og har ikke vært hos legen på mange år. Det er faktisk en del som ikke vet hvem fastlegen dems er til tross for at fastlegeordningen nå har eksistert i ganske mange år.


Bytte fastlege - Min fastlege.

Her kan du finne fastlegen din, få oversikt over ledige fastleger og bytte fastlege. Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. Du kan også sette deg på venteliste dersom legen du ønsker ikke er ledig.


I tillegg kan du bytte fastlege hvis fastlegen din slutter eller reduserer pasientantallet. Søk i fastlegeregisteret. Les om fastlegeordningen. Oversikt over betaling for. Nedenfor finner du mer informasjon om hva de forskjellige samtykkene innebærer: Basis.


Med dette valget vil du ha mulighet til å se opplysninger som er registrert om deg i helse-og omsorgssektoren, og be om retting og sletting av enkelte av disse opplysningene. Her finner du en oversikt over alle fastleger i Norge, med brukervurderinger og gode filtreringsmuligheter som kan hjelpe deg å finne ut hvilken fastlege som passer best for deg. Du har rett til innsyn i hvilke dokumenter pasientjournalen din består av og hvem som har sett på dem. Hvis du har vært pasient i Helse Nor Helse Vest eller Helse Sør-Øst, kan du nå få se noe av dette ved å logge deg inn på Helsenorge.


På Helsenorge finner du mer informasjon om hvordan du bytter fastlege og hvilken fastlege som har ledig plass. Det er også mulig å sette seg på venteliste hos fastlege. Ring Fastlegetelefonen.

Slik bytter du fastlege. Gå inn på helsenorge. Hvilken fastlege som passer best for deg er i stor grad individuelt. Noen ønsker seg en fastlege som er rask og effektiv, andre ønsker seg en som tar seg god ti er flink til å lytte og viser empati. Etter å ha reist langt, ventet lenge, brukt av min egen dyrebare ti vil jeg gjerne gå ut fra legekontoret med følelsen av at det var verdt det.


Noe skjedde der inne, jeg fikk ny kunn- Nesten alle vil ha en fastlege som det går an å snakke fortrolig med og lette hjertet hos -og som ikke bare finner det riktige plasteret å sette på såret. Spørsmålet mitt er som emne, hvordan gå fram for å gjøre dette. En bekjent har vært hos sin fastlege en haug med ganger hvor legen ikke har villet utrede å teste etc, fordi hun ikke var innenfor målgruppen etc, og brøy seg heller ikke om familie historikk etc. Nå viser det seg etter å ha gått til. Temaet handlet om styrke allmenlegeutdanningen i Nepal og hvordan motivere til at flere velger denne.


Ofte stilte sprsml om fastlegeordningen - Troms kommune. Med Min fastlege kan du finne og bytte. Min jordmor - Forum Men jeg har alts en fastlege , men hvordan finner jeg ut hvilke jordmdre som er i min kommune? Spørsmål: Jeg synes at fastlegen min er lite flink til å følge meg opp og har derfor lyst til å forsøke en annen lege.


Kontorpersonalet hos min nåværende fastlege har gitt meg beskjed om at jeg ikke kan få time hos en ny lege før jeg har valgt han som fastlege. Noen her som vet hvordan jeg kan finne ut hvem jeg har som fastlege ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg