mandag 1. september 2014

Beste feriesenter danmark

Uansett valg av feriesenter garanterer vi deg opplevelser du sent vil glemme! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Her kan du finne den ferieboligen eller ferieleiligheten du ønsker på et av våre feriesentre - av våre feriesentre har eget badeland.


Fra feriesenteret kan du nyte en fantastisk utsikt over det imponerende havet, og bak sanddynene ligger et skønt plantasjelandskap, som er perfekt for familieturer. Dette er et koselig ikke altfor stort feriesenter med mange aktiviteter for de små.

Bassenget er oversiktlig og barnevennlig. Aller best er Bøsøre Strand Camping på Fyn som vinner klart på det. Her er det milelange hvite strender og stort utvalg av spennende og morsomme aktiviteter for hele familien.


Uanset hvor du gerne vil hen sammen med familien, vil du nemt og enkelt kunne finde det helt rigtige feriecenter her. Ellers har vi vært på Ribe feriesenter , det er nærme legoland (40min) og ca 20min fra strand. Aktiviteter for hele familien, store som små.


En av de finere plassene vi har campet. Et feriesenter er ofte en samling ferieleiligheter eller feriehus med aktiviteter for hele familien i nærheten.

I tillegg til å teste hotellet The Reef i Fredrikshavn , har vi sjekket om Skallerup Seaside Resort, som ligger minutter unna Hirtshals dersom man ankommer med danskebåten, er stedet å velge om man er en familie på fire. Disse campingplassene kaller seg ferieparker. Det er fordi de i tillegg til å være campingplass, også tilbyr en rekke aktiviteter du må dra til opplevelsesparker for å oppleve: Badelan store lekelan spillehaller, gokart, ordentlige minigolfbaner, ridning, klatrehall og daglige. Jeg husker vi stappet bilen full, med alt vi trengte og ikke trengte, unger og besteforeldre og kjørte den lange turen ned.


Den første testen tok for seg de beste campingplassene langs kysten mellom Svenskegrensa og Vest-Agder. Jylland er klart best ! Ebeltoft er veldig fint, men prøv heller litt lengere sør, ved Kolding. God temperatur, nydelige strender og like ved Tyskland. Prisene oppgis av partnerne våre, og gjenspeiler gjennomsnittlig pris per rom per natt, inkludert skatter og avgifter som er faste, som våre partnere kjenner til og som forfaller på bestillingstidspunktet.


Landals hyggelige ferieparker er en verden af muligheder for mange timers leg og aktiviteter med sport og motion. Her er sportshaller med indendørsbaner til basket, volley og badminton. Indendørs legeland er oplagte til de mindste, mens bowling og minigolf kan samle hele familien. Danmark har likevel den aller beste plassen.


Velg blant mer enn 6. Noen har badeland og svømmebasseng, noen egner seg best til barnefamilier, andre til parferie, noen har mange aktiviteter, og andre har fokus på avslapning og velvære. Med andre ord et finnes også ett feriesenter til deg!

Beste feriesenter danmark. Det kan lønne seg å høre på råd fra de innfødte når du ferierer i utlandet. Lalandia Feriesenter i Billun overnatting i feriehus med inngang til Legolan se tilbud. Skottevik Feriesenter i Lillesand er Norges beste campingplass og kommer inn på 2. Velkommen til landets beste feriepark! Alle vores feriecentre er beliggende tæt ved strand og midt ude i den smukke danske natur.


Hele af vores feriecentre har eget badelan som du har adgang til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg