tirsdag 2. september 2014

Innbilt graviditet

Finn innbilt graviditet nå på Kensaq. Vi kjenner ikke til det naturlige forløpet for innbilt graviditet da det er så få tilfeller at vi kun har såkalte kasusstudier å forholde oss til. Symptomer kan forekomme i dager, uker, måneder eller år. Pasienten kan bli spontant bedre, men ofte gjennomgår hun en innbilt fødsel med smerte, og følelsen av å gjennomgå en fødsel. En annen tilstand som ikke er innbilt , men som er et slags falskt svangerskap, har dne medisinske betegnelsen blæremola.


Da blir livmorhulen fylt opp av drueklase-liknende vev, og ikke noe foster. Blæremola er en morkake som dannes uten at det finnes levende foster i livmoren. Fornektelse eller innbilt graviditet. En studie fant at kvinner som nektet sin graviditet representerte bare av alle kvinner.


Jeg tenker uavhengig av hvorvidt du er gravid eller ikke at man er ekstremt observant på normale kroppslige responser når man legger tydelig merke til såpass mange ting og knytter dem til graviditet umiddelbart når det jo er helt normale symptom på en masse annet - og ingenting. Noen hunner vil til og med ha alle symptomene på en graviditet. Innbilt svangerskap hos kjæledyr er ganske vanlig.


Finn ut mer om dette i denne artikkelen. Hva er innbilt svangerskap hos kjæledyr? Gjennom år med undersøkelser av gravide, har jeg kun sett dette tre-fire ganger.


Normalt har en kvinne med innbilt svangerskap alle svangerskapssymptomer. Hun kjenner til og med fosterbevegelser. Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn fikk jeg det for meg at jeg var gravid.


Jeg var så overbevist i stad at jeg latet som om jeg skulle ta en tidligere buss ovenfor Ulrik for å rekke å kjøpe graviditetstest på apoteket i Vollen før min egentlige buss gikk. Ca av tispene som ikke er sterilisert blir innbilt etter løpeti hvor hardt de er rammet av denne tilstanden varierer. Etter løpetiden(østrus) går tispen videre i syklusen sin til noe som heter metøstrus, denne perioden varer like lenge som en drektighet. Symptomene kommer gjerne i denne perioden 3-uker etter løpetid.


Definisjon og årsak Etter løpetid gjennomgår alle tisper som ikke er drektige såkalt innbilt drektighet. Man regner med at så mange som prosent av alle tisper rammes av innbilt drektighet. Det er veldig slitsomt.


Jeg er ei jente på år som gjerne ønsker svar fra en fagperson her inne. Fikk mensen noen dager senere. Jeg sluttet på pillen den 16. Har ikke hatt mensen siden da, og nå har jeg hatt ømme bryster og magen har tydelig vokst på nedre del. Jeg har hørt om innbilt svangerskap, men jeg vet ikke hvor langt det dras.


Dersom du med ett opplever å måtte oppsøke toalettet hvert femtende minutt, kan det skyldes hormonendringer under graviditeten. Etter hvert vil også den voksende livmoren presse mot urinblæren. Et annet klassisk symptom på graviditet er kvalme. Dessverre oppstår den ikke bare på morgenen, men kan komme når som helst på dagen. Jeg ønsker å være anonym pga dette er så pinlig.


Men akkurat nå trenger jeg litt hjelp. Min første dag i siste mens var februar, og den mars tok jeg en test for å bevise at jeg ikke var gravid. Men etter sekunder ble den positiv, men veldig svak. Og på bruksanvisningen stod det at.


Hos husdyr er innbilt drektighet vanligst hos hund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg