tirsdag 2. september 2014

Recaro beltestol

Når barnet ditt har vokst ut av barnesetet i 9-kg kategorien, er det på tide med en beltestol. Her på Jollyroom har vi et supert utvalg med beltestoler for barna, med gode sidekollisjonsvern, praktiske designs og høy komfort! Young Sport Hero Bilsete. En løs beltestol kan utgjøre en risiko for andre passasjerer og bør derfor festes med bilbelter også når den ikke rommer barn.


Dette slipper du hvis du kjøper en isofix- beltestol , fordi denne alltid vil være festet i isofix-festene uavhengig av om barnet bruker stolen eller ikke.

Lær mer om barneseter i Forbrukerrådets store barneseteguide. Pr i dag har vi en recaro beltestol som kan brukes helt til kg. Ganske lenge til hun er der om hun følger kurven. Stolen hun har nå begynner å bli liten,men hun får fortsatt plass.


Vi har planer om å bytte vil om 1-år,har nå en 9år gammel Ford Focus personbil. Når kan hun evnt bruen bilpute i stedet for beltestol ? I tillegg til disse katastrofe-resultatene måtte Recaro i sommer tilbakekalle enkelte utgaver av småbarnstolen Zero. Bakgrunnen for denne tilbakekallingen var problemer med beltestrammerne.

Også beltestol fra Jané feilet. Recaro er imidlertid ikke alene om å oppleve at deres produkter svikter. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Recaro gir også høy nakkebelastning, men det skyldes i hovedsak at den er framovervendt. Beltestol (9-kg), framovervendt, R44: Kiddy Guardian Pro får full score på sikkerhet ved sidekollisjon, og den har også god sikkerhet ved frontkollisjon.


En løs beltestol er en fare for passasjerer ved en eventuell kollisjon, da stolen kan løsne og gi alvorlige skader på menneskene i bilen. Dersom beltestolen ikke har Isofix som holder den på plass, skal den spennes fast med beltet når ingen sitter i den. Det er ulovlig å ha løs last i bilen.


Hva brukes hornene på en beltestol til? Recaro Monza Nova EVO - kg, Gruppe II-III, beltestol Nyhet fra Recaro ! Tenk på dette når du kjøper og bruker en beltestol. Alle stoler passer ikke like bra til alle biler! Prøv å sette setet i bilen din og kontroller at beltelåsen kan betjenes tilfredsstillende. Større stol er ikke nødvendigvis sikrere.


Tvert imot er det bra at stolen er kompakt, slik at flere passasjerer kan sitte trygt i bilen. Bilstoler (- kg) Den lille barnebutikken. In order to optimize our website and to continuously improve it, we use cookies.

By continuing to use the website, you agree to the use of cookies. Skal den derimot brukes som beltestol vil kombistolen i de aller fleste tilfeller bli for tung, og derfor føre til unødig skade på barnet (barnet klemmes mellom stolen og beltet.) I tillegg har de fleste kombistoler som brukes som beltestol alt for dårlig belteføring. Og belteføring er som sagt beltestolens viktigste oppgave. Den får toppscore ved sidekollisjon og litt lavere poengsum ved frontkollisjon.


De to erkekonkurrentene Britax og Cybex dominerer voldsomt på beltestol -fronten. Av de modellene som figurerer på listen til Forbrukerrådet, er hele sju fra Britax og seks fra Cybex. Isofix-stolen Britax Kidfix SL Sict tildeles poeng, hvilket er bra. Nye barneseter gir stadig bedre sikkerhet i trafikken.


Men kjøper du på nettet, bør du være forsiktig. Ny test viser at det fortsatt finnes farlige seter på markedet. Noen av dem inneholder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg