fredag 12. september 2014

København opplevelser

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Bestill med sikkerhet. Nyt utrolige opplevelser , uansett hvor du skal.

Reis uten bekymringer med GetYourGuide. Nyt kundestøtte døgnet rundt – over hele verden. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Vann- og fornøyelsesparker.


Opplevelser for hele familien. Turist i København. Det betyr ikke at du ikke kommer til å oppleve mye, men her er det.

Shopping i København. Fyll opp lommeboken og sørg for at du har nok tid. København og Aarhus er byer med opplevelser for hele familien. Vi har all informasjonen du trenger, fra priser og tidspunkter til forbi-køen-alternativer og billetter på mobil. Uansett når på året dere besøker byen, vil man kunne oppleve de koselige gatene, de hyggelige menneskene, den gode maten og ikke minst den ”Danske hygge”.


Det er lett å kjøre Segway – alle får det til (minimum år). Etter introduksjon og sikker testing, tar guiden dere med på et Segway-eventyr i København. Hvis du er heldig kan du klarer å finne dansk design, kule klær eller andre gjenstander til veldig lave priser. På lørdager og søndager kan du gå på flere loppemarkeder rundt København. Byen het på gammeldansk Køpmannæhafn, altså enkelt nok kjøpmennenes havn.


I over tusen år har byen. Dette omfatter helt eller delvis kommuner. Geir Terje Ruu Kagge forlag. Du lærer å kjøre segway på fem minutter.


Ta det gjerne første dagen eller tidlig på reisen, slik at dere får dannet dere en oversikt over hva dere ellers vil oppleve i København.

Husk varme klær - og hansker. Aldersgrense: Fra år. Fornøyelsesparken er unik med tanke på den sentrale beliggenheten midt i København. Bella Sky - et helt vanvittig fint hotell med god frokost og vill utsikt.


Det finnes en mengde attraksjoner og severdigheter i København. De spenner fra kulturelle attraksjoner i form av kunst og musikk, til vakre praktbygg og underfundige museer vi ikke har maken til i Norge. Dere får en hel ukes opplevelser på bare noen få dager. Senk skuldrene og nyt et deilig målti shopping i taxfree butikken, eller ta et bad med barna i BubbleZone!


Benytt Hop-on, Hop-off-båtene til å se alle severdighetene som ligger langs kanalene i København. Open Top Tours’ Hop-on Hop-off rute dekker hele havnen. Billetten gjelder i timer, og du kan gå av og på akkurat der du vil.


Tivoli har opplevelser for både store og små, så selv om du ikke har lyst til å boltre deg i karusellene, kan du rusle rundt i de små gatene hvor lyset fra de søte lyktene bidrar til å skape en magisk stemning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg