onsdag 17. september 2014

Gøteborg med barn

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Bestill drømmeferien med Agoda.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Barna får fort øye på både pariserhjulet og berg- og dalbanene og vil nær garantert kreve at du tar turen om dere ikke allerede har planlegt det. Men slapp av, det er absolutt verdt turen, også for de voksen. Utendørs finner du den virkelig store lekeplassen Plikta, med noe for barn i alle aldre. Litt eldre barn vil elske Aeoroseum med masse tøffe fly, eller Sjöfartsmuseet hvor man kan styre sin egen båt. For familier som liker aktivitet så kan man leie sykkel, ta en skjærgårdstur eller en selsafari.


Välkommen till The Barn. Resultatet blev The Barn – en restaurang som serverar vällagad amerikansk mat gjord på noga utvalda råvaror.

Det er en stor offentlig park med gratis dyrehage (stort sett nordiske dyr). Det fine med Slottskogen er barnas zoo. Der kan barna ri på hest og få komme inn til gårsdyrene og klappe de.


Vel fremme rakk vi lite mer enn å spise før det var sovetid for Thelma. Det var da jeg forstod hvorfor mammaen var så ivrig på å ta seg av hotellbestillingen. På Alfons Åbergs Kulturhus kan de små komme tett på Alfons og leke, tulle, klatre og oppdage i et hus fylt av gøyale greier.


De fleste barn kjenner godt til Albert Åberg (som han heter på norsk) – Gunilla Bergströms litterære figur som bor sammen med pappaen sin og den oppdiktede vennen Skybert. Dette er en grønn møteplass og et vakkert friluftsområde som passer perfekt på solrike dager. Har du barn i reisefølget, vil de storkose seg på den store lekeplassen som heter Plikta. Her vil du finne et spennende utvalg av familieaktiviteter for barn i alle aldre. For barn er dette er et veldig godt alternativ til Liseberg.


GØTEBORG (VG) Gråtende tar mannen tak i politimannen og spør om sønnen hans er blant de levende. Nedenfor tipser vi om trivelige områder, restauranter og ikke minst hoteller. Takket være vårt gode forhold til flere hoteller i byen finner du garantert unike tilbud.


SHOPPING I GØTEBORG. Gøteborg -brannen: Leter etter barn og venner.

Den ligger på vestkysten, ved munningen av Göta älv. Disse anbefalingene er til restauranter av ulik karakter, stil og prisnivå. Først noen klassikere jeg selv har besøkt og omtalt for noen tid tilbake. Hit tar du med barna på ferie i Sverige.


Göteborg er Sveriges nest største by. Vi gir deg oversikt over de beste familie- og fornøyelsesparker, vannparker og dyreparker for barn i Sverige. Det betyr moro for ungene og perfekt juleshopping for mor og far. Her kan du nyte spa, restauranter, barer og konferanser.


Vi er et kontantfritt hotell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg