torsdag 25. september 2014

Fryser etter fødsel

Fryser etter fødsel

Stort utvalg av Fryser til en bra pris. Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her.


Lagervarer leveres neste virkedag. Kjøp Fryser hos WhiteAway. Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest.


Under svangerskapet har kvinnens kropp blitt bombardert med hormoner, og dette er selvsagt også helt nødvendig. Hos noen kan imidlertid svangerskapsplagene henge igjen i tiden etter fødselen , og da kan det ta uker, måneder eller ett år før kroppen klarer å komme seg igjen, sier jordmor hos Jordmornytt, Victoria Hodt. Trening etter fødsel kan for noen starte allerede etter et par uker, mens andre må vente i mer enn seks uker. Med andre ord er det store individuelle forskjeller.


Skal bake kanelboller, skolebrød og boller til de som kommer på besøk etter fødsel. Kjekt å kan bare ta opp dette, og slippe å bekymre seg over at man ikke Jar noe å tilby. Regner med de blir en stund lissom Ellers lager jeg vårruller og putter i fryseren.


Jeg tenkte å bake litt til å ha i fryseren til etter fødsel. Både bakst som jeg kan ta frem når vi får besøk, og litt sunnere mat som kan spises med en hånd mens jeg ammer. Synes det er vanskelig å finne sunne alternativer. Jeg er i full gang med å etterkomme ønskene deres når det gjelder temaer dere ville lese om.


Jeg tok nylig for meg trening under svangerskap og her kommer et innlegg om trening etter at babyen har forlatt fortet og blitt verdensborger. Helle Bornstein er personlig trener, livsstilveileder og forfatter av boken Smart Mamma, som inneholder blant annet treningsprogram laget for hvert trimester og etter fødsel. Hun mener at for å komme raskt i form etter fødsel , er det beste utgangspunktet å ha holdt et jevnt aktivitetsnivå gjennom hele graviditeten.


Så, for å oppsummere: Kvinner fryser lettere enn menn. Tynne personer (hvis de ikke har masse muskler) fryser lettere enn de med mer underhudsfett. De med lavere kjernetemperatur (under grader) fryser ikke så lett som de med høyere kjernetemperatur. Og eldre mennesker både fryser – og blir for varme – lettere enn yngre.


Hos Elkjøp finner du et stort utvalg av fryseskap fra en rekke leverandører. Vi hjelper deg dessuten med frakt, levering og retur av gammel vare. I forbindelse med graviditet og fødsel kan man også få en såkalt fødselsdepresjon.


Dette er en depresjon som oppstår i perioden etter fødsel (0-uker etter ). Den ligner ellers på ”vanlig” depresjon. Har man hatt dette etter en fødsel er det økt sjanse for at det dukker opp i nytt svangerskap. Direkte fra eget lager til lavpris. I dagene før fødselen er det vanlig at temperaturen svinger mellom 3– 3°C, av og til noe lavere. C, hos noen helt ned mot °C.


Etter dette temperaturfallet starter som regel fødselen i løpet av timer, men hos noen kan det ta opptil døgn. Loralie Burns hadde lagret sin nyfødte sønn Dantes placenta i sin fryser da hun planla å begrave det sammen med svigersønnen sin aske. Hvis du til tross for tilførsel av kritiske stoffer (jern, B1 folsyre) gjennom et tilstrekkelig kosthold og tilskudd ikke får opp blodprosenten må legen undersøke hva som er årsaken til blodmangelen. Store mensblødninger også. Har du hatt noe stort blodtap?


Andre skader med blodtap? De var forferdelig vonde, spesielt når de knuppet seg, noe de stadig gjorde fordi jeg frøys jo hele tiden. I det siste har det vært mye oppmerksomhet rundt lagring av stamceller.


Blant annet har nye, kommersielle aktører kommet inn på det norske markedet med tilbud om lagring av stamceller fra navlestrengsblod. Mange har feilaktig trodd at dette er den første muligheten for lagring av stamceller. Denne gangen skal jeg være forberedt og ha lettvint middag klar i fryseren. Nå har vi jo lillegutt å tenke på også, så vi må spise ordentlig.


Men jeg er jo helt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg