onsdag 3. september 2014

Gravid etter abort

Gravid etter abort

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Du kan prøve å bli gravid etter abort så snart du er tilbake i normal menssyklus, og sjansen er da enda mindre for å spontanabortere. Den viktigste virkningen av en medisinsk abort er at kvinnen ikke lenger er gravid , og som regel skjer dette uten komplikasjoner.


I omtrent fem prosent av tilfellene tømmer imidlertid ikke livmoren seg fullstendig, og dette kan føre til symptomer som økende blødninger, magesmerter og iblant feber. Førstemann ble jeg gravid med tross p-piller. Andremann kom med en gang jeg sluttet på pillen. Så jeg hadde spontanabort for uker siden.


Etter det endra jo syklusen min pga blødninger etter dette. Vi valgte å prøve på nytt, da vi har hørt at sjansen for å bli gravid igjen er større etter en spontanabort. Hvor stor er egentlig sjansen for at jeg er gravid igjen nå da? Noen som veit sånn c. Endelig ser det ut til å gå bra.


Jeg går nå på albyl-e. For uker siden måtte jeg igjennom en abort , og for uker siden ga blødningen seg. Gynekologen mente jeg har hatt en menstruasjon i løpet av denne tiden, men det var ikke noe opphold imellom blødningen fra aborten og selve menstruasjonen. I ettertid har det kun vært utflod. Mandag morgen denne.


Sv: Fortsatt gravid etter med. Den eneste sikre måten å finne ut noe fornuftig på, er jo å få time til ultralyd. Der ser de jo også eventuelle rester, som kan føre til symptomer hos deg, og kan sørge for at kroppen din blir kvitt det. Har sett dette spm flere ganger, senest nå inne på Bli gravid. Prevensjon etter abort.


Gravid etter abort

Du kan bli gravid igjen kort tid etter abortinngrepet. Det er derfor viktig at du har tenkt igjennom om du trenger prevensjon etter aborten og eventuelt hva slags prevensjon du vil bruke. I forbindelse med forundersøkelsen på sykehuset vil du få veiledning og råd om prevensjon.


Hvis man er under behandling for en truet abort varierer dette fra kvinne til kvinne, og legen vil diskutere hva som er best for hver enkelt. Gått på dette fra positiv test. Bloggeren, som i dag er år gammel, skriver åpent i et innlegg at hun nå er gravid. Chelsea Handler i hardt vær etter abort -avsløring Tar abort. For mange ville det vært en gledens nyhet, men Nyland har bestemt seg for å fjerne fosteret.


Resultatene viste at blant dem som begynte å prøve mindre enn tre måneder etter spontanaborten ble 5prosent gravide og hadde en vellykket fødsel - sammenlignet med 3prosent av dem som ventet lenger. Det skal hun gjøre allerede dagen etter , altså onsdag. Studien kan ikke bevise at om man prøver på nytt rett etter spontantaborten, vil man lykkes.


Abortloven er loven hvor de viktigste reglene om svangerskapsavbrudd (provosert abort ) står. Loven er et kompromiss mellom kvinners rett til selvbestemmelse og fosterets rettsvern. Abortloven bestemmer at gravide kvinner selv kan avgjøre om de skal ta abort , så lenge det kan skje før utgangen av 12.


En kirurgisk abort fører nesten alltid til svangerskapsavbrud men hvis du ikke får menstruasjon tilbake etter 4-uker, må lege kontaktes for å finne ut om man er gravid fremdeles. Kontroll etter kirurgisk abort er ikke vanlig, men man kan bestille time hos fastlege eller egen gynekolog for kontroll og for å diskutere videre valg av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg