tirsdag 23. september 2014

Kroatia med barn

Kroatia med barn

Bestill enkelt med Apollo! Syden og andre varme strøk. Kroatia er lett å forelske seg i. Dubrovnik og Split. Nyt utrolige opplevelser, uansett hvor du skal. Reis uten bekymringer med GetYourGuide.


Nyt kundestøtte døgnet rundt – over hele verden. Vi er eksperter på reise. Det er et sted du gjerne blir en stund. To av gangene har vi bodd der i henholdsvis fem og seks uker.


De gir et hyggelig opphold i privat innkvartering for mange utenlandske turister langs de vakre strendene ved Middelhavet og denne kroatiske regionen kalt Dalmatia. Barna stortrives og har det veldig bra. Eneste minuset er at turismen har tatt overhånd der nede nå, turistene strømmer inn i uhåndterlige mengder. Reiser med to barn på og år og oss forelder. Har dere tips om fine steder å bo med barn ? Derfor er det lurt å ta med sandaler, eller man kan kjøpe badesko på det lokale markedet.


Kroatia med barn

Dette elegante luksushotellet med fem stjerner har super beliggenhet ved havet, og her slapper du av som best i det herlige infinity-bassenget. Stranden nedenfor er en smal steinstrand med klart og herlig vann. For barna finnes en internasjonal barneklubb og da kan foreldrene passe på å unne seg en skjønnhetsbehandling i spaavdelinge. Har bilat till kroatien ett par gånger, både med och utan barn , man får räkna med en lång första dag.


Punat på ön Krk där det fanns sandstran även novi vinodolski som ligger på fastlandet innanför krk. Book fly og hotell med Apollo her! Velg mellom våre hoteller! Spørsmålet mange stiller er: Må jeg velge mellom barn og båt? Dameturen, gutteturen eller seilaset ryker kanskje den første sommeren, men det får man regne med , for seiling med barn er en litt annerledes opplevelse.


Her finner du nøye utvalgte hotell, og mange kan bare bestilles hos Ving. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Den dramatiske kystlinjen der havet møter det imponerende fjellmassivet kan ta pusten fra den mest bereiste. Her blir du møtt du av nydelige strender der du kan koble av med sol og bad.


Gremlis reise- og fremmedspråkforum. Foto: Spencer Montero. Enten barna dine så vidt er forbi bleiestadiet eller alt har vokst seg til trassige tenåringer: Disse familieferiene er skreddersydd til alle behov.


Trenger du litt oppmuntring? Les våre nyttige tips for deg som skal reise med barn. EØS-midlene kommer fra Norge. Familieferie i Italia er deilig!


Vi har testet tre ulike steder i Italia du kan reise med barn : Toscana med barn , Sardinia eller Toscana - og det er mye mer enn bare strandliv. Derfor vil vi dele våre beste tips, slik at du kan oppleve det beste med det reisemålet du har valgt. På Brac har vi full service.


Kroatia med barn

Du møter eller nå reiseleder ditt på følgende plasser: På flyplassen Reiselederne passer på at du kommer til bostedet ditt så raskt og enkelt som mulig. Det endte med en blodig krig mot det serbisk-dominerte Jugoslavia, den startet med jugoslavisk angrep på Vukovar helt i øst og Knin i vest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg