onsdag 24. september 2014

Gynekolog smestad

Vi tilbyr: Utredning, behandling og oppfølging av gynekologiske sykdommer og problemer, Barnløshet, Oppfølging av risikosvangerskap. I dag har senteret fire spesialister i allmennmedisin, med hver sine fastlegelister. Smestadgynekologene AS fra Homansbyen, Oslo.


Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Bestille time 1) For deg som er henvist: Hvis din lege sender henvisningen direkte til oss, enten elektronisk eller pr post: Du vil bli kontaktet av oss for time, enten pr brev eller pr telefon (med mindre det er anført i henvisningen at du selv ønsker å ta kontakt). Grundig undersøkelse med god samtale.


Forklarer underveis prosessen, hvorfor og hva hun finner. Gynekolog Marit Smaavik Johansen fra Smesta Oslo. Majorstuaklinikken har gynekolog sentralt i Oslo. Våre gynekoger har bred erfaring og kompetanse innen sitt felt.


Samtlige er tidligere overleger ved sykehus i Norge. Lun og god person som jeg absolutt kan anbefale videre. Jeg har vært hos Elin opptil flere ganger. Vi har flyttet til nytt lokale i St Olav gt 2. Oscarsgate 2 Oslo.


Denne tjenesten gjelder ved bruk av refusjon og krever henvisning. Konsultasjon hos gynekonebærer samtale og undersøkelse hos legespesialist i kvinnesykdommer og fødselsmedisin. Spesialisten vil gjerne foreta gynekologisk undersøkelse, innvendig ultralydundersøkelse og eventuelt ta blodprøver. Her kan du bestille time uten henvisning. Timebestilling på nett er svært enkelt og bruke, og gir deg som pasient mulighet til å bestille og avbestille timer på egenhånd.


Fertilitetsklinikk i Danmark - HSU underskelse Assistert befruktning I Norge har vi et avtalt samarbeide med flere gynekologer (se neste side). Kan dere anbefale meg en dyktig gynekolog som er spesialisert på infertilitet i Oslo. Les om andre pasienters erfaringer eller del dine egne. Når vår gynekolog har påvist en ufullstendig spontanabort eller en graviditet som har blitt avbrutt, uten at kroppen har startet en spontanabort, tilbyr Volvat medikamentell behandling, som utføres hjemme.


For at denne behandlingen skal kunne gjennomføres, er størrelsen på fosteret avgjørende. Venteværelse med tøfler, fine farger og koselige møbler. Hyggelige og dyktige damer :) Nesten så jeg får lyst til å gå til gynekolog oftere!


Altså midt i Oslo sentrum. Plutselig ble jeg litt paranoid. Vika Fysikalske Institutt er en velrenommert fysikalsk klinikk som har eksistert i over år. Klinikken består i dag av erfarne fysioterapeuter, osteopater, akupunktører, gynekolog og bedriftslege. Abort p overtid - Frelsesarmeen Det er s uutholdelig at noen jordmdre har spurt legene om de kan hjelpe barnet d. Tillegg for, etter avtale med Legeforeningen og.


Du kan bestille time eller sende oss beskjeder her. Eventuell avbestilling ønsker vi senest virkedagstimer. I daglig gynekologisk praksis opplever jeg at kvinner reagerer interessert og noe forundret over å få oppdatert informasjon om overgangsalderen og hva som er mulighetene for behandling av plagene som følger me sier gynekolog Helena Enger.


Det er faktisk hjelp å få for det meste, både med og uten medisiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg