onsdag 25. mai 2016

Symptomer på lavt blodsukker

Symptomer på lavt blodsukker

Når du får symptomer på grunn av at blodsukkeret er for lavt , kalles det føling. Det er veldig sjelden at personer som ikke har diabetes får føling. Det vil variere når du opplever å få føling ( symptomer på lavt blodsukker ). Lavt blodsukker har du når blodsukkeret er på 3. Vanligvis vil blodsukkeret da være lavere enn 3. Insulinbehandling og noen antidiabetika kan også gi lavt blodsukker ved diabetes type 2. Tilstanden krever rask behandling. Symptomer som er typiske ved hypoglykemi er blekhet, skjelving, svette, svakhetsfølelse, hjertebank, sultfølelse, uro, konsentrasjonsvansker og tretthet. Derfor synes jeg at andre bør tenke over det når de sier at de har lavt blodsukker.


Symptomer på lavt blodsukker

Dette er med på ufarliggjøre sykdommen vår og kan føre til en mindre seriøs oppfattelse når jeg, som har diabetes, sier jeg har lavt blodsukker. Et tredje kendetegn er, at symptomerne på lavt blodsukker forsvinder, når man indtager kulhydrater. Hypoglykemi ( lavt blodsukker ) hos personer uten diabetes Hva er hypoglykemi ( lavt blodsukker )? Flere forskjellige symptomer er karakteristiske for hypoglykemi.


Det vil si symptomer som har med hjernens reaksjon på lavt blodsukker å gjøre. Ved denne tilstanden har ikke pasienten symptomer på lavt stoffskifte, men det kan tenkes at tilstanden er en forløper til lavt stoffskifte. Hvis en slik pasient etterhvert får symptomer , vil nok de fleste leger forsøke å behandle dette som ved lavt stoffskifte, men da er effekten av behandlingen mer usikker, sier Johannessen. Har du type 2-diabetes og bliver behandlet med insulin, skal du være opmærksom på , at dit blodsukker kan blive for lavt. Mange opplever for eksempel ubehagelige sår på føttene som er vanskelig å få til å gro.


Dette kan være et symptom og det bør tas på alvor. Høyt blodsukker – hva skal du spise? Hvis du har høyt blodsukker finnes det en del ting du selv kan gjøre for å få ned de høye nivåene.


Tegn på lavt blodsukker kan være irritabilitet. En hypoglykemisk koma er en type av diabetisk koma oppstår når blodsukkeret i blodet eller blodsukkeret falle godt under aksepterte normer. Kvalme er ofte et tidlig tegn på lavt blodsukker. Noe under milligram per desiliter regnes som en lavt blodsukker. Ved svært lavt blodsukker kan folk virke beruset og få et glassaktig blikk.


Det kan utvikle seg til bevisstløshet og kramper. Der går ofte mange år før diagnosen stilles. Anfaldene af symptomer på lavt blodsukker udløses af faste, motion og alkohol. Hvornår forhøjes blodsukkeret?


Lavt stoffskifte (hypotyreose) Hypotyreose betyr at skjoldbruskkjertelen ikke lager nok stoffskiftehormon (tyroksin). Du kan også ha lavt stoffskifte uten at du legger merke til det. På den annen side kan følinger eller insulinsjokk i situasjoner som krever diabetikerens fulle oppmerksomhet, som for eksempel bilkjøring, føre til farlige situasjoner. Det er derfor viktig at man er klar over problemene rundt lavt blodsukker og for eksempel måler sitt eget blodsukker før bilkjøring. Symptomer på lavt sukker Sukker i blodet spiller en avgjørende rolle i nærende og energigivende menneskekroppen.


Symptomer på lavt blodsukker

Den gjennomgår en kjemisk reaksjon med oksygen og frigjør energi som drivstoff alle kroppens funksjoner. Mye tyder på at du har lavt blodsukker , også kalt hypoglykemi. Aina Emaus - Ekspert. Veldig få av dem som oppsøker lege, og som mener de har symptomer på lavt blodsukker ,. Hvis du har diabetes og de tidlige tegn på lavt blodsukker ikke forbedres, når du spiser glukosetabletter, bør du opsøge læge.


Legen bør også vurdere deg ut fra symptomer , ikke bare blodprøver. Hvis du har fått en diagnose og fortsatt har mange av disse symptomene, er det på tide å bli mer informert om bedre thyroideabehandling. Uttalt tørste står vanligvis øverst på listen når du søker etter symptomer på diabetes.


Symptomer på lavt blodsukker

Men hva vil det egentlig si? Folk som får type 1-diabetes blir snart oppmerksomme på at noe er galt fordi de plutselig begynner å drikke utrolig mye. Vi snakker om mange, mange liter om dagen. Hos sunde og raske mennesker er lavt blodtryk uden andre symptomer normalt ikke noget at bekymre sig om og behøver som regel heller ikke at blive behandlet.


Men lavt blodtryk kan være en indikation om et andet, dybere problem ved kroppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg