tirsdag 31. mai 2016

Billige takkekort

Nordens største utvalg! Lag dine personlige takkekort , bryllupskort, konfirmasjonskort og invitasjonskort. Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet! Leveres i sett med stykk.


Vi har et stort utvalg takkekort maler som kan oppdateres med bilder av konfirmanten og en egen tekst.

Kortene trykkes i Norge og har kort leveringstid. Enten du ønsker egendesignede takkekort til bedriften, baby shower eller bryllup, har Vistaprint et perfekt utvalg til alle anledninger. Takkekort er en flott måte å vise din takknemmelighet på. Enkelt eller ekslusivt - valget er ditt!


Lag vakre takkekort til konfirmasjon, bryllup, dåp, bursdag eller andre anledninger. Velg blant de mange fine designmalene eller designe kortet selv. Velg først format og sideantall i menyen.

Du kan velge mellom mange flotte design og laste opp dine favorittbilder. Du kan få trykket både navn og personlig gavetekst mot et tillegg i pris. I tillegg har vi noen råfine dørskilt. Vi lover å gjøre alt for at du skal bli fornøyd! Hilsen Kortshopjentene.


Bruk en av våre maler som inspirasjon eller lag noe helt unikt. Du kan lage foto takkekort konfirmasjon med både finklær og hverdagsklær. Lage takkekort til konfirmasjon selv. Det er enkelt å lage takkekort konfirmasjon selv.


Det som er så fint med lage kort selv program er at du får det akkurat slik du vil ha det. Skal du for eksempel invitere til bryllup? Da kan du lage ditt kreative kort med eget bilde når du inviterer gjestene til den stor dagen, og koselig også å lage et takkekort i samme stil.


Vi har mange forskjellige maler du kan velge mellom, med plass til både ett og flere bilder. Bruk vårt verktøy til å skreddersy takkekort. Se alle mulighetene her.


Bestill dine kort fra fotoknudsen!

Lag invitasjonskort og takkekort til bryllup og dåp, konfirmasjon og fest. Lag dine egne invitasjonskort til bryllup og konfirmasjon, lag personlige dåpsinvitasjoner og valentineskort. Julekort med egne bilder er alltid populært. Du finner mange ulike typer av kort og designs for å lage perfekte takkekort til bryllup, dåp og konfirmasjon.


Det er alltid koselig å få et takkekort , så hvorfor ikke gjøre noe spesielt ut av dette? Du kan få laget flotte takkekort med selvvalgte bilder og tekst på flere nettsteder. Konfirmasjonskort kan være både invitasjoner og takkekort , og hos oss kan du bestille begge deler til konfirmanten! Flere av våre kortdesign går igjen i flere kategorier, så du kan også bestille bordkort og menyer i samme stil som invitasjonene, og så avslutte med et like flott takkekort. Passer til konfirmasjon, dåp, bryllup og bursdag.


Baksiden kan ikke skrives på. Her selges konvolutter separat (kr. pr. stk). Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier til å gjenkjenne dine gjentatte besøk og preferanser, samt til å måle effektiviteten av kampanjer, analysere trafikk og for markedsføringsformål.


Noen som har gode tips til hvor vi kan bestille billige og ikke minst pene takkekort etter bryllupet? Hvor bestiller jeg billige og fine takkekort ? Alle priser er i NOK inkl. Ordrene tillegges grunnpris (ved avhenting i butikk) eller forsendelsesomkostninger (ved postforsendelse).


Tilbud kan ikke kombineres - Det er kun mulig å bruke verdikode pr. Her kan du designe kort og invitationer med dine egne fotos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg