torsdag 19. mai 2016

Røde flekker på brystet

Flekkene er myke å kjennes hul ut under huden. Oppdaget det først for noen månder siden men brydde mæ ikke så mye om det men ser ut til at det kommer flere (7-9) stykk nu. Intertrigo er til å begynne med karakterisert ved et mildt utslett med røde flekker , nærmest som speilbilder, på hver side av en hudfold.


Rødflammetheten kan øke på og bli intenst rød med sår, væskeutsiving og sprekkdannelse. Utslettet kan klø, brenne eller være smertefullt. Rammer ofte området under brystet.

Seboreisk ekseOgså omtalt som flasseksem. Vanlig årsak til et rødt flassende utslett på fremsiden av brystet. Talgvorter: Ses som brune ru flekker i huden.


Forekomsten øker med alder og er relatert til soling og har en arvelig komponent. Portvin flekker ofte vises rosa og glatt på nyfødte, men blir tykkere og mørkere som barnet vokser. Stork biter ofte visne på egen hånd før barnet fyller to år. Port vin flekker er først og fremst funnet på bein, armer, nakke og ansikt av nyfødte babyer.


Det er liksom flekker , rødbrune liksom.

De er ikke tydelige på avstan men man kan se de ganske tydelig. En allmennlege kalte dette en gang for kronisk idiopatisk urticaria, men det ser på ingen måte slik ut. Jeg vil bare ha de vekk. Huden er ikke spesielt tørr og blir heller ikke. Erythema multiforme: Gir røde flekker inni håndflatene, på fotsålene, leggene, underarmene og i ansiktet.


Knuterosen: Er vanligvis ledsaget av feber og smerter. Gir vonde lilla knuter på legger, knær og underarmer. Hvis røde flekker dekket brystet og magen, det betyr, først av alt, opprinnelsen til den allergiske reaksjonen.


Of course, i brystet flekker bringe ubehag for enhver kvinne. Arter opprinnelse flekker på brystet og magen: røde flekker kan vises i sommer i strandsesongen, da overdreven soling har en effekt på huden som dekker brystet. En slags føflekk kanskje?


Man får sånne rare føflekker etterhvert som man blir eldre. Både røde og svarte,brune, helt vanlig det. For har selv et par rød flekker på brystet.


Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. Mange kuler i brystet kan være ufarlige. Men det er umulig å kjenne om det er en kreftkul eller en annen type kul du har i brystet.

Har tidligere hatt en liten infeksjon på det samme øyet ved hovenhet. Har ikke vært spesielt allergisk tidligere så lurer på hva disse røde flekkene kan være. Har fått noen røde prikker nå. Har hatt 3-stk nå en stunmen det kommer flere nå ser jeg. Det plager meg ikke,men hva er det da?


Det ser nesten ut som en blanding av mygg og klegg bitt. Det klør ikke,men hvis jeg tar på det,så klør det litt. Hvite flekker på huden kan også være forårsaket av hudsykdommer som eksem.


Gibson, er MD lege og skribent for Mayo Clinic. Han sier at generelt en hvit flekk på huden er ikke en grunn til bekymring. Barn med allergi pleier å ha eksem eller astma. Huden kan brekke med flere røde eller hvite flekker på torso, ben og armer. Petekkier er små røde utslett som egentlig er millimeterstore, punktformede blødninger.


De kan oppstå på grunn av visse typer medisiner eller sykdommer. Hva er petekkier, og hvordan oppstår de? De oppstår gjennom blødninger i de minste blodkarene i huden. Det minste blodkaret i hudens ytterste lag heter kapillærer.


Utslett p halsen og brystet - NRK Livsstil - Tips, rd og innsikt 8. Røde flekker på brystet. Disse kommer som oftest p ryggen og brystet. Rd flekk p brystet - Allmennmedisin - Doktoronline - Forum 8. Fra halsen og ned til puppene, rett ovenfor puppene.


Hudkreft er ondartet svulst i huden. De tre vanligste formene for hudkreft er basalcellekarsinom, plateepitelkarsinom og malignt melanom (føflekkreft). Disse tre krefttypene er sterkt assosiert med soleksponering: Enten total dose gjennom livet eller antall og alvorlighetsgrad på solforbrenninger. Prikkene er bitte små og holder seg på èn plass til de er tørket inn (blir en liten skorpe på hvis jeg har klødd meg). Dukker stadig opp nye.


Begynte på brystet og skuldrene foran og bak. Nå er det også på armene, men lite på brystet. Tinea versicolor finnes som oftest øverst på ryggen og på brystet , men den kan forekomme over hele kroppen.


Om sommeren sees infeksjonen som skarpt avgrensede, ujevne flekker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg