tirsdag 31. mai 2016

Fotballtur barcelona

Fotballtur barcelona

Opplev topplagene i Europa. Juble sammen med tusenvis av andre. Hotell, fly og kampbilletter her! Skreddersy fotballturen din her! Kampbilletter, fly og hotell her!


Søk etter fotballtur barcelona på den nye KensaQ. Hvordan kjøpe en fotballtur med FC Barcelona ? Først må du bestemme om du vil kjøpe kampbillett til en av Barcelona sine hjemmekamper, eller foretrekker å kjøpe en komplett pakke med alt inkludert, som billett, overnatting og fly. Det er mange leverandører som spesialiserer seg på billetter til FC Barcelona og reiser så tilbudet er bra.


Hvorfor kjøpe billetter til fotballtur i London, England og Barcelona hos oss. Vi har kontor både i London og i Norge. Klikk her og få et godt tilbud på din fotballtur til Barcelona. Vings spanske samarbeidspartner er offisiell agent til FC Barcelona. Du er derfor i trygge hender når du bestiller din fotballpakke hos oss.


Fotballtur barcelona

Våre fotballpakker selges kun til FC Barcelona -supportere ettersom alle billettene er i hjemmeseksjonen på Camp Nou. Ingen ekstra avgifter! FC Barcelona på den gigantiske Camp Nou (Med sin kapasitet på over 9000), er en helt uforglemmelig opplevelse. Se stjernene i aksjon og nyt en langhelg i den fantastiske byen Barcelona. Takker for turen til fotball i Barcelona – perfekt hotell og ingen problemer ! Da sparer vi penger til neste tur J - da tar vi med besteforeldre også.


Se fotball på høyeste nivå – opplev stemningen på stadion. Med Apollo kan du bestille fotballreiser og oppleve topplagene i Europa. Se lag som Manchester Unite Arsenal, Liverpool og Barcelona spille, mens du jubler sammen med tusenvis av andre supportere. En fotballtur er en opplevelse for livet. En har fantastiske shoppingmuligheter, stran et av verdens beste fotballag og matopplevelser i verdensklasse.


Fotballtur barcelona

Barcelona kan dermed kombineres med et utall av andre aktiviteter i løpet av en helg. Det er nettopp derfor du er garantert offisielle (papir) billetter eller e-billetter du kan bruke for å offisielt komme inn på Camp Nou stadion som en utenlandsk tilhenger. Andre typer inngangsbilletter har ikke adgang hit. Dette er FC Barcelona. Overnatting kan utvides etter eget ønske.


Bli med Paddy Sportsreiser til Tyskland! Fotballbilletter og hotell. Paddy sportsreiser tilbyr fotballreiser til flere klubber i Tyskland.


Fotballtur barcelona

Tysk Bundesliga har Europas høyeste tilskuertall i snitt og har med årene blitt en veldig attraktiv destinasjon for fotballfans verden over. Ving tilbyr prisgunstige pakker med billetter til alle Manchester Uniteds hjemmekamper på Old Trafford. Bestill din fotballreise hos Ving.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg