onsdag 11. mai 2016

Nyttårsmiddag tapas

Tapas eller fingermat Det første du må ta hensyn til når du skal planlegge nyttårsmenyen er hvor mange personer du har tenkt å invitere og hvor god plass alle har til å sitte og spise. Snakker vi om mange gjester og lite sitteplasser er stående buffet med tapas eller fingermat et naturlig valg. Vi starter denne menyen med crudo med laks og avokado. Vin til rå fisk, sashimi og sushi er et kapittel for seg selv, men riesling eller gewüztraminer kan passe bra. Samtykke fra cookies.


Nyttårsmiddag tapas

Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Hovedretten til nyttårsaften er kanskje i boks allerede? Blir det en ny runde med pinnekjøtt eller lutefisk?


Eller et beist av en kalkun med alt godt tilbehør? Kassene må forhåndsbetales med kort ved bestilling. Når rakettene er sendt opp og man er kommet inn i varmen igjen, kan det smake godt med noe varmt og salt. En enkel servering med suppe ol, passer godt nå. Her er forskjellige supper som garantert varmer.


Først noen forslag til noe varmt uten bilder og lenger nede varme forslag med bilder. Som i fjor blir det en fast meny hele dagen. Første servering Hjemmelaget focacciabrød og alioli Manchego-ost med chiliolje Sobrasada Jamón Ibérico Fuet Ibérico Gazpacho Gordal-oliven. Som hovedrett velger jeg i år reinsdyrfilet, som er noe av det aller beste jeg vet, sammen med fruktige plommer, søtlige rotgrønnsaker – og en saus som gjør at du får lyst til å slike tallerkenen helt ren etterpå.


Vann i Munn Catering er et resultat av vår kjærlighet til Spania og det spanske kjøkken. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Kylling er enkel og populær middag, både til hverdags og helg. Her kommer en ny variant med appelsinsaus, som serveres med en fargerik og smakfull lun gulrotsalat med kikerter, mandler og feta. Tapas er herlig festmat, MEN pass på at du velger maks 4-ulike retter ved siden av brød og dip for det holder i massevis. Tapas uten spekeskinke er ganske enkelt ikke ekte Tapas.


Nyttårsmiddag tapas

Spekeskinke og spekepølse er tapas retter i seg selv, og helt essensielt på et tapas bord. Men spekemat er også en smakstilsetning i flere av disse miniatyrrettene. Det er aldri et problem å bli inspirert og samle ideer til hva du skal sette på bordet når du serverer tapas.


Når du bestiller Jamòn Ibérico på San Sebastian Tapas og Vinbar, kan den ikke serveres raskt nok. I hvert fall ikke hvis du vet hva du har i vente. For dei som ikkje vil styra med kalkun på nyttårsaftan i år: Fortvil ikkje! Dei alternative nyttårsmiddagane er mange og gode.


Nyttårsmiddag tapas

Beste restauranter som tilbyr levering i Stavanger, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Stavanger, og søk etter pris, beliggenhet og mer på TripAdvisor. Hell innmaten i en vid kjele og brun den rask i litt nøttebrunt, smeltet smør. Hell deretter kaldt vann over til all innmaten er dekket. Du må også gjerne tilsette for eksempel litt oppdelt løk og gulrot for enda mer smak i kraften).


Du blir svett i hendene bare ved tanken: Nyttårsfesten skal holdes hos deg i år. Også du, som aldri har lagd middag til mer enn fire personer, som ikke veit hvordan sous vide uttales og som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg