mandag 30. mai 2016

Babykino oslo odeon

Kinoprogram - ODEON Kino. Velg byen der du pleier å gå på kino i listen nedenfor. Valget blir lagret og du kan alltid endre by i toppmenyen.


IMAX lerretet er heist på plass, stoler monteres, tepper og belysning er på plass og flere saler begynner å bli klare. Babykino er blitt en populær aktivitet for nybakte mødre.

Her blir det sendt kino på dagti men mer lys i salen, og med dempet lyd slik at man fortsatt kan få gå på kino. Her finner du en oversikt over de som tilbyr babykino i Oslo. Er IMAX bare et større lerret og kraftigere ly eller hva gjør IMAX til den kraftigste kinoopplevelsen? En familiekino med spesielt fokus på familiefilm og familieopplevelsen.


Under babykinovisningene er det dempet belysning og ly det er anledning til å amme og for å gå til og fra salen. ODEON Oslo ligger midt mellom Handelshøyskolen BI og Storo Storsenter! Hver uke tilbyr forsjellige kinoer i Oslo de nyeste filmene på dagtid med høy toleranse for barneskrik.


Bilde tatt av fotograf: Margaret Kwarteng.

Dette gjøres ved fysisk oppmøte på den kinoen billettene er kjøpt til, i kinoens åpningstid. Har du kjøpt billetter til en av våre kinoer utenfor Oslo , byttes billettene på den kinoen du har kjøpt til. I Oslo finner du en rekke kinoer med et stort utvalg av filmer.


Foto: Geir Gråbein Nordby. To laserprojektorer. Les mer 12´ern på fredag. IMAX-salen benytter ikke én, men to laserprojektorer. Kvalitetsfilm på dagtid.


Odeon kino Oslo er et kinosenter lokalisert på Storo i Oslo. Dolby Atmos-lydsystem. Salene holder meget høy standar og man sitter behagelig med topp utsikt.


Ta med barna og opplev en gøyal bursdagsfeiring på kino! It is a story about the redemption of three young men, a taxi driver who never takes credit for helping others, a fisherman who voluntarily takes care of an orphan girl, and an auxiliary policeman who never asks for promotion even when he risks his life to serve justice. All of them seem to lead a quiet and normal life, but they are never at peace with their conscience in a second as an.


Til filmer i 3D må man kjøpe briller til kr. Brillene kan brukes på alle 3D filmer! Vi viser norske filmer med norsk undertekst, så sant filmene kommer med undertekster.

Velkommen til Lørenskog kino! Enkel online bestilling. Opplev konsertbyen Oslo. Kjøp komplett pakke med hotell. Se det beste av teater i Oslo. Bestill teaterpakke med hotell her. Super bilferie i Oslo med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Sam Mendes, den Oscarvinnende regissøren av Skyfall, Spectre og American Beauty tar oss med tilbake til Første Verdenskrigs nådeløse slagmarker i dette intense krigsdramaet. SKI: Dermed blir det babykino både onsdag og fredag.


I fjor startet vi med dagåpent på fredager. Det har vært suksess med det. Vi tenkte vi kunne utvide tilbudet vårt siden vi likevel har åpent.


I LUXE-salen er det kun store, justerbare og oppvarmede skinnstoler, og syv av de andre salene har også et par. Oslo har mange kinoer i Oslo sentrum, som viser et stort utvalg norske og utenlandske filmer. Se hvor du kan gå på kino i Oslo. Saga kino – familiens hus.


Kjapt og lekende lett å booke med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg