mandag 30. mai 2016

Fysioterapi henvisning

Stortinget har vedtatt at kravet til henvisning fra lege, manuellterapeut eller kiropraktor bortfaller fra 1. Formålet er å sikre pasienter raskere tilgang til fysioterapitjenester. Dette betyr at pasienter som har behov for fysioterapi kan oppsøke fysioterapeut direkte. Du behøver ikke henvisning fra lege for å få time hos fysioterapeut.


Bestiller du time direkte hos oss slipper du den kommunale ventetiden på 6-uker.

HENVISNING FRA FASTLEGEN? R) og yrkesskadde som ikke må betale egenandel hos fysioterapeut. Ring oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker time. Henvisning til fysioterapi. Du trenger ikke henvisning til fysioterapeut for å få dekket utgifter til fysioterapi.


Hovedregel for betaling hos fysioterapeut. Pasienter trenger ikke henvisning fra lege, manuellterapeut eller kiropraktor for å få stønad til fysioterapi.

Det trengs fortsatt henvisning til ridefysioterapi. Praksisdrift Takster og driftstilskudd På denne siden kan du få oversikt over det meste som har med takster og driftstilskudd å gjøre. Har du sammensatte problemer som medfører redusert funksjon på grunn av nylig oppstått skade, kronisk lidelse eller andre årsaker, kan du få råd og hjelp av en fysioterapeut.


Fysioterapeuter som har driftsavtale med kommunen, gir behandling i fysioterapi -institutter. Både fast ansatte og fysioterapeuter med driftsavtale kan gi behandling i hjemmet ved behov. Ved sykehjem skal det også være et tilbud om fysioterapi. Barn under år og personer med godkjent yrkesskade er fritatt for egenandel.


Nå har du direkte tilgang til fysioterapi. På instituttene kan det være fysioterapeuter både med og uten kommunal avtale. Spør når du bestiller time. Fysioterapi har sin opprinnelse ifra gammel historie, med start av fysisk behandling og massasje i Kina ca.


Hippokrates beskrev massasje og vannterapi i 4f. Pyramiden fysioterapi. Fysioterapeut i Larvik med kommunal driftstavtale, kort venteti ingen henvisning nødvendig.


Fysiosenteret Mjøndalen er en sammenslåing av Nedre Eiker Fysikalske institutt og Mjøndalen Fysioterapi.

Vi har beliggenhet i Hermannsenteret sentralt i Mjøndalen. Lokalene er på 4kvm, og er fordelt på behandlingsrom og treningsavdeling. På Fysiosenteret er vi åtte fysioterapeuter. Psykomotorisk fysioterapi er en behandlingsform basert på erkjennelsen av at kroppen er en enhet der kropp, tanke og følelser henger sammen og påvirker hverandre gjensidig. Dersom du har behov for fysioterapi på et fysikalsk institutt, tar du kontakt med det instituttet du selv ønsker.


Kontaktinformasjon til fysikalske institutt. Se oversikten over fysikalske institutt her. Vejledning om adgang til vederlagsfri fysioterapi Vejledningen indeholder bestemmelser for vederlagsfri fysioterapi til personer med svært fysisk handicap og til personer uden svært fysisk handicap med funktionsnedsættelse som følge af progressiv sygdom. Velkommen til Vestfold Fysioterapi DA Vi tilbyr et bredt behandlingstilbud til pasienter med problemer i muskel-skjelettapparatet. Vi har spesialister innenfor idrettsfysioterapi, manuellterapi, osteopati og barne- og ungdomsfysioterapi.


Ved klinikken jobber det fire fysioterapeuter med lang og omfattende erfaring. Vi setter pasienten i sentrum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg