tirsdag 24. mai 2016

Billig lunsj oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!

Hva vil du lage idag? KJØLESKAPSGRØT – oppskrift blant anna HER. Lag kvelden før i eit glass eller matboks, og putt med deg i veska når du går ut døra!


Oppbevar i kjøleskap om du har det på jobben, og nyt kjøleskapsgrøt til lunsj. HEIMELAGA KNEKKEBRØD MED PÅLEGG – oppskrift på mine favoritt havreknekkebrlød finner du HER. Mange deilige lunsjretter kan nemlig lages kvelden før og oppbevares i en plastboks.


Godt har plukket ut ti fabelaktige oppskrifter fra norske matbloggere som garantert vil gjøre kollegaene dine misunnelige! Salat, scones, sandwich, pai eller omelett.

Noe for enhver smak. Verdens mest kjente, billige pastarett må være mac ´n cheese, macaroni og ost. Kan du spandere på litt kjøttdeig, så legger jeg ved den oppskriften også. Ellers tar jeg med spagetti carbonara og den mindre kjente pepperfetteren - spagetti med pepper.


Tre billige matretter. Bakte bønner og tomater er også en deilig matrett for. Lyst til å bli mer inspirert på kjøkkenet?


I FORM gir deg sunne tips til nydelige, lette retter til frokost, lunsj og middag, samt oppskrifter på mellommåltider når du bare er sugen på noe. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Bakeriet i Lom står bak denne oppskriften som viser deg trinn for trinn hvordan du lager gode pizzasnurrer. Hvert år selges tusenvis av boller og brød over disken i det koselige Bakeriet i Lom.


Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Her er de beste, billigste oppskriftene. GODT OG BILLIG : Chili con carne er en rett som varmer i kulda, men som likevel er snill mot lommeboka. Oppskrifter til enhver anledning.


Middagstips til hverdag og helg,.

Arme riddere med ost og skinke er perfekt å servere enten til frokost, kvelds eller som lunsj. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Wraps er et genialt måltid som egner seg både til frokost, lunsj og middag. Hvis du ruller dem fint i et stykke papir med en snor rundt, så blir de praktiske til matpakka og så fine at de kan serveres til gjester. Her ligger det oppskrifter på lunsjretter, middager og desserter som passer perfekt til klubbmat.


Vi har oppskrift på super gode salater, passer like godt til lunsj som til middag. Her finner du ideer, inspirasjon og oppskrifter til sunn, god og mettende lunsj. Sannheten er at det er ikke temperaturen som avgjør om måltidet er sunt. Du kan servere et godt brødmåltid som er mye sunnere en varm lunsj med billige fiskeboller og hvit pasta.


Problemet er nemlig at kjøper du billig farsemat (fra kjøtt eller fisk), så er som regel innholdet av kjøtt eller fisk ganske lavt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg