mandag 30. mai 2016

Får ikke mensen ikke gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene.

Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens, men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens. SPØRSMÅL kan man være gravid selvom man får mensen ? Når kommer den første mensen ? Det er i høy grad genetisk bestemt når mensen kommer og ulike gener fra både mor og far spiller inn. Hva kan være grunnen til at man ikke får mensen , når man ikke er gravid ? Uregelmessig mens eller at mensen forsvinner er vanlig og skjer hos cirka prosent av alle kvinner.


Hvis du har slanket deg mye og ikke får i deg de rette næringsstoffene kan mensen forsvinne i perioder, men den vil mest sannsynlig komme tilbake av seg selv i løpet av et halvt år om du. Hos de fleste kvinner er mensen nokså regelmessig, ifølge Den norske lægeforenings nettsider Helsenett.

Den kommer med til dagers mellomrom, men mellomrommene kan variere med noen dager fra gang til gang. Går det mer enn en uke, defineres det som at mensen har uteblitt. Sv: Mensen men likevell gravid ? Jeg bruker å få mens smerter i ryggen noen dsger før tr å magesmerter samme dag som den tr kommer. Men jeg er faktisk 4-dager å har ikke no symptomer anna enn annerledes murring som kommer å går å det er vonst å ja klær som strammer over magen. Gravid selv om mensen kom?


Data fra Norge viser at norske jenter i snitt får mens når de er 1år. I utgangspunktet er det ikke særlig stor sannsynlighet for å bli gravid under mensen. Men jeg tror at når du er helt sikker på at det ikke er en sjanse for å være gravid , så reagerer du ikke om den oppføres seg bittelitt annerledes. For å svare på dette spørsmålet, er det første du bør vite at man ikke kan få mensen mens man er gravid. Men i løpet av første trimester blør noen kvinner på samme måte som menstruasjon.


Rask og trygg leveranse. Menstruasjon, ofte bare kalt mens eller mensen , er en månedlig blødning fra livmoren hos jenter og kvinner i fruktbar alder som ikke er gravide. Menstruasjonen er en del av menstruasjonssyklusen, som er en fysiologisk syklus, det vil si et regelmessig gjentatt forløp i kroppen, som er styrt av kjønnshormoner. Så, hvis du ikke aktivt prøver å bli gravid , er det alltid tryggest å bruke sikker prevensjon når du har sex, uansett når det er i løpet av syklusen.


Det er mulig for deg å bli gravid på denne tiden av syklusen din, men lite sannsynlig. Det går an å få mensen selv om man er gravid. Hun mener likevel at mensen er et sikkert tegn på at man ikke er gravid.

Hvis du får en normal menstruasjon til riktig ti så er du nok ikke gravid. Dersom mensen er over én uke for sen, defineres det som at den har uteblitt. Tar du ofte pause fra p-pillene for å sjekke at kroppen fungerer?


Medikamenter kan være årsaken. Men hva er egentlig årsaken hvis den ikke skulle dukke opp, og man er helt sikker på at man ikke er gravid ? Mensen kommer nesten alltid dager etter eggløsning. Så hvis det er uker siden eggløsning vil testen være positiv om man er gravid.


Egget kan jo selvsagt være befruktet, men ikke feste seg i livmorveggen slik at man blir gravid. Hvis man får en blødning selv om man er gravid vil egget være festet til livmora ja, men man kan blø. Ikke at jeg burde være det heller (er veldig nøye med p-pillene!) men man vet jo aldri. Det er heller ikke noe mine pasienter nevner i særlig grad.


Her finner du informasjon om graviditeten uke for uke, svangerskapskontrollene, vanlige plager og hva du bør passe på som gravid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg