tirsdag 17. mai 2016

Europeiske reiseforsikring

Spar tid - Fyll ut et skjema. Får tilbud fra flere selskaper. Forsikre deg før neste reise med vår helårs-, engangs- eller studentforsikring! Blir du syk og trenger legehjelp mens du er på reise, hjelper vi deg med å finne den beste legehjelpen.


Er du medlem av folketrygden i Norge og er statsborger enten her eller i et annet EØS-land eller i Sveits, har du rett til å få Europeisk helsetrygdkort. Selv om Storbritannia forbereder seg på å forlate EU, vil Europeisk helsetrygdkort utstedt fra Norge, Island og Liechtenstein foreløpig kunne benyttes i Storbritannia.

For å se de fullstendige vilkårene kan du klikke på Vilkår i tabellen under. Dette er de viktigste dekningene hentet fra vilkårene. Bestill Europeisk helsetrygdkort. Oppheld du deg mellombels i eit anna EØS-land eller Sveits, bør du ha med deg Europeisk helsetrygdkort. Europeiske er Norges eldste spesialistselskap innen reiseforsikring.


Kortet dokumenterer at du har rett til nødvendig helsehjelp på lik linje med statsborgarane i opphaldslandet. Ta først kontakt med reisearrangør for ombooking eller refusjon av reisen. Gjelder på fritid og på reise i hele verden inntil dager.

Kjøp enkelt på nett. En reiseforsikring skal gi deg den kvalifiserte hjelpen du trenger, uansett hvor du reiser. Trygghet bidrar sterkt til reiseglede. Ikke reis uten en reiseforsikring ! Husk at du må kjøpe forsikringen før du drar hjemmefra for at den skal gjelde på turen.


Du, familien og eiendelene dine er forsikret. De viktigste dekningene er nok reisesykdom og hjemtransport. Reisekortet får du på mobilen. Risikoen for å bli syk eller bli utsatt for ulykker, ran og tyveri er større på reise enn i den vanlige hverdag.


Vår reiseforsikring gir deg ekstra trygghet på alle typer reiser inntil dager. Med vår dekningsgaranti har du også markedets beste dekning. Nå får du nettrabatt på reiseforsikring hos Storebrand. Se pris og kjøp her!


Men dersom du ikke setter deg inn i reiseforsikringens vilkår før du drar på ferie, kan det bli dyrt. Detaljer om reiseforsikring. Dette sammendraget viser i hovedtrekk hva reiseforsikringen omfatter, og noen av begrensningene som finnes.


Vær oppmerksom på at det alltid er de fullstendige vilkårene (pdf) nederst på siden som gjelder.

Ving og Utenriksdepartementet anbefaler på det sterkeste at du bestiller reiseforsikring før du reiser til utlandet. Hvert år forsikrer vi over en million nordmenn på reise. Ving tilbyr reiseforsikring i samarbeid med Gouda. Aktuelt - Vet du om din reiseforsikring er god nok og hva den egentlig dekker? Klikk her for å lese mer.


En god reiseforsikring gir trygghet på turen. Alle som skal ut å reise trenger en god reiseforsikring ! Slik gir vi trygghet til hverandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg