mandag 23. mai 2016

Peppernøtter oppskrift

Legg peppernøtter i et syltetøyglass du har vasket og fjernet papiret på. Ta lokket av og bruk som mal til å klippe ut et rundt stykke stoff. Lag din egen etikett og fest tøystykket over logget med en hyssing.


Og på 1-2-har du laget en koselig gave! Her har du en gammel og kjempegod oppskrift på peppernøtter !

Et must have til jul! Oppskriften gir ca 1stk. Med denne oppskriften på hjemmelagde peppernøtter er enkel å lykkes med og vil få huset til å lukte av jul. De lages tradisjonelt med en blanding av kryddere som kanel, ingefær, stjerneanis og pepper, og kan minne litt om både pepperkaker og ingefærnøtter – som er laget med ulike krydderblandinger. De har krydret smak av mandler, sirup, kanel, nellik og pepper.


Her får du oppskriften på peppernøtter. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn. Småkaker til jul er en del av den norske juletradisjonen.

Se video Sitronterte – versjon 2. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett.


Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Men i følge datteren til Tante Vi må jeg har gjort noen små forandringer underveis (som om det var noen overraskelse, jeg tror ikke jeg klarer å følge en oppskrift blindt uten å prøve meg litt fram med egne ideer – he, he). I denne oppskriften bruker vi kun natron som hevemiddel, og vi benytter tre slag med krydder som gir en god smak på peppernøttene.


Hjemmelagde pepperkaker med hjemmelaget pepperkakedeig hører julen til! Fylker Finn oppskrift Tradisjonsmatskolen Om Norsk tradisjonsmat favorite_border Mine favoritter search lock. Disse kakene er små og harde, og.


De er sprø og smakfulle og regnes ofte som julens favoritter av store og små. Peppernøttene skal være så små at du kunne puttet hele nøtten i munnen.

Her viser Ruth-Hege Holst deg hvordan du går fram. Så i min oppskrift har æ iallefall ei god teskje med pepper…. Du lager deigen den ene dagen, og baker ut kakene den neste.


Denne oppskriften gir cirka pepperkaker. Pepperkaker er blant småkakene mange baker til jul.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg