onsdag 11. mai 2016

Føde på ahus

Alle gravide får tilbud om terminkontroll på fødeavdelingen der de skal føde , når de er 7-dager over termindato fastsatt ved ultralyd. Svangerskapet er da ikke på overtid. Overtid i svangerskapet er når svangerskapet varer mer enn uker (2dager), eller dager over termindato fastsatt ved ultralyd.


Nedenfor er det oversikt over alle avdelingene på Akershus universitetssykehus. I oversikten finner du avdelinger som tilbyr pasientbehandling, men også administrative enheter og fag- og forskningsavdelinger. Blomster er hyggelig både å få og å gi bort, men tenk på hvilke blomster du velger.


Dessverre kan noen blomster gi ubehag for pasienter. Men selv om pasienter reagerer på en del typer blomster, er utvalget stort blant blomster du kan ha med når du kommer på pasientbesøk. Jeg har født på Ullevål og ahus. Ble veldig godt ivaretatt på ahus og ville valgt dem igjen ved et evt tredje barn. Var faktisk på ahus i dag på kontroll med snuppa.


Vi har hatt et barn innlagt på barneavdelingen, brukt skadelegevakta, ortopedisk og sikkert flere avdelinger. Har utelukkende positivt å si om ahus. Ahus og lurer på om noen vil dele erfaringene sine med meg?


Hei dere som har født på ahus ! Hvem velger om man skal føde på fødetun A eller B? Og når gjøres dette valget? Må det søkes spesielt for dette? Jeg kjenner flere som på grunn av situasjonen på Ahus har valg å føde på f. Kongsvinger istedenfor. Problemet her er at dette er lengre unna, og jeg kjenner ei som ikke rakk frem til sykehuset i tide. Fødselen gikk fint, men det er uansett ikke ålreit å måtte føde langs veien.


Jeg er andregangsgravi og fødte på Ahus første gang. En venninne som skal til Østfold der JM hadde vært negativ til ahus og Ullevål bl. Fordi de har kuttet lystgass. Blir nesten skremt av å føde på ahus jeg nå. Velkommen til fødeavdelingen på Akershus universitetssykehus, Nordbyhagen.


Denne filmen vil vise deg veien fra poliklinikk med ultralydundersøkelse til føde - og barselavdelingen. Vurderer Ahus -virksomhet på LHL-sykehuset på Jessheim. LHL og Ahus har signert en intensjonsavtale om å undersøke mulighetene for at Ahus kan overta og videreføre hjertebehandlingen som LHL i dag driver ved LHL-sykehuset på Jessheim. Det var en veldig fin opplevelse sist, vi følte oss godt ivaretatt.


Føde på ahus

Vi var bare en halvtime på fødestuen før babyen kom, men personalet der rakk virkelig å være helt fantastiske på den korte tiden. Jeg skrev et fødebrev og jeg føler de tok veldig hensyn til det jeg skrev det. Hadde to fantastiske jordmødre, spesielt hun som var med på siste del av fødselen var helt nydelig.


Med første mann var opplevelsen på Ahus ikke så bra, føden nja, barsel elendig, men det var på gamle Ahus. Likevel sitter jeg med en dårlig magefølelse. Verst var den hektiske, stressende atmosfæren. Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Hadde i utgangspunktet tenkt på Ahus , men er usikker fordi når vi var på omvisning med svangerskapsgruppen kunne vi ikke komme inn på fødeav.


Føde på ahus

Skjønner virkelig ikke mennesker som velger å føde naturlig, jeg hadde aldri turt. Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg