torsdag 12. mai 2016

Fjellturer med barn

Det gjelder å velge riktig rute når du tar med barna på fottur i fjellet. Her er ti anbefalte turer for sommeren. Turistforeningen har valgt ut ti ruter som de mener passer for barn som vil. Her får du tips til seks fine fjellturer du kan gå med barn : Gaustadtoppen, Grønsenngknippa, Dalsnuten, Keiservarden, Galdhøpiggen og Besseggen. Fem familievennlige fjellturer.


En tredagers tur med to eller tre overnattinger kan fint gjøres med barn som er glade i gå på tur.

Det er vei fram til Liomseter turisthytte. Vi deler våre beste tips for hvordan du kan gjøre turen med barna til en god opplevelse. Her finner du også forslag til flotte fjellturer som passer for barn. Norges beste fjellturer.


Egner seg for barn fra seks–syv år. Hyttemulighet i Jotunheimen. Beitostølen har både hoteller, leiligheter og hytter til leie. Den norske naturen og fjellene har gjort turtradisjonen til en del av vårt felles arvestoff.


Krossobanen er Nord-Europas første kabelbane.

Drømmer du om å knyte på deg fjellskoene og begi deg. Han har tre voksne barn på 1 og år, og har god erfaring med barn og turgåing. Opplevelser Ski- og fjellturer.


Få ting slår følelsen av å nyte et godt måltid og en go varm seng etter en lang fjelltur. Her vil du finne noe som passer. Selv om sommerværet er varierende her nor.


Stadig færre barn blir født på steder som dette. Barnas Turlag ønsker at alle barn skal få gleden av å leke og kose seg i naturen. Bli med oss på dagsturer, fjellcamper, trilleturer, kom deg ut-dager, kveldsmatturer og helgeturer.


Vårt langstrakte land har mye å by på, og det er ikke nødvendig å dra ut av landet for å oppleve noe nytt. Her gir vi deg en liste over et knippe fjellturer som garantert vil gi deg nye ferieopplevelser - og ikke minst fantastiske feriebilder. Bra for helsa er det og! Den fantastiske utsikten over Jotunheimen og de bratte stiene er bare helt idyllisk. Du har mye å hvile øynene på gjennom hele turen, som normalt kan ta 5-timer.


Denne turen passer for både barn og voksne. Det stabile været og de varierte turmulighetene er noe av det som lokker tusenvis av fjellvandrere hit hver sommer. Fjellferie er i vinden som aldri før.


Enten du har lyst å fiske, lære om villmarksliv, gå på korte eller lange turer, lage mat i det fri, eller bare ha det gøy på tur med familien din i sommer, kan du ta med store og små og bli med på et av DNTs enestående familietilbud. Turer, aktiviteter og opplevelser som kan bestilles på Tripadvisor, rangert ved å bruke eksklusive Tripadvisor-data, inkludert anmeldelser, vurderinger, bilder, popularitet, pris og bestillinger gjort gjennom Tripadvisor.

Fjellområdet ligger nord i Italia, på grensen mot Østerrike, og er et eldorado for fjell- og vandreturer. Dolomittene er en del av alpeneregionen, og består av de italienske provinsene Syd-Tyrol, Belluno og Trentino.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg