tirsdag 3. mai 2016

Gave 40 år mann

Finn kule og innovative gaver på Norges gadget-mekka! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Hos oss finner du gaveartikler, gode og smaksrike varer, til venner og familie.


Vi håper at dette kan hjelpe deg på vei til å finne den perfekte års gave.

Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave ? Da finner du kanskje noe smart her – smarte gavetips til deg som er ute i siste liten. På jakt etter den beste -års gaven? Livet er kort, gi bort gaver som huskes! I kategorien ” års gave ” finner du våre utvalgte gavetips på perfekte -års gaver til mann og dame. Hva med en tur i Ferrari som gave til åringen?


Gaver til -åringen. Vi hjelper deg å finne den gaven som hedrer den nybakte -åringen på den store dagen og som sier alt du kunne tenke deg å si til den heldige. Gi bort noe annerledes og morsomt til den som fyller år !

Her får du tips til nettopp sånne greier, perfekt som -årsgave. Rådene fungerer godt til bursdag, farsdag og jul for eksempel. Et av mine foretrukne tips er Ølsmaking-jeg har vært på mange slike (jeg er en ølhund som man kaller det) og dette er rett og slett veldig gøy! Gi din mann et gavekort på opplevelser i gave ! Her finner du den perfekte gave til mannen, alt fra raske opplevelser som banekjøring, til mer bedagelige opplevelser som overnatting på spahotell eller en whiskysmaking.


Mange av opplevelser passer for to, så du kan bli med! Både til han som har alt og han som ønsker seg alt. Uansett om han er 2 3 eller 90.


Tro oss: Det er dette menn ønsker seg til bursdag, jul, konfirmasjon, valentinsdagen eller kanskje bare som en hverdagsgave til seg selv. Han fyller år om en uke og jeg vet ikle mine arme råd. Hadde vi hatt litt flere venner kunne jeg holdt fest for han, men begge har veldig liten familie rundt oss så blir bare kaffeselskap for stk:) Så til problemet: han har god økonomi og sløser aldri med pengene og liker derfor ikke opplev.


Når man har kommet så langt i livet er det vel mange som har det meste de trenger – og er det noe som er gøyere enn å gi noen en opplevelse de kan ta med seg for livet? Om du trenger noen tips til års gave , er du desidert kommet til den rette plassen. Vi kvinner har langt flere ønsker enn menn.


I tillegg er nok det å få en gave langt viktigere for kvinnen, sier hun. Opplevelser i julegave. I undersøkelsen er det langt flere menn som sier at de ikke vet hva de ønsker seg til jul, prosent menn svarer dette, mot fem prosent kvinner.


Gi en gave som forandrer verden og hjelp mennesker ut av fattigdom. Du bidrar til at samfunn bygges opp igjen ved hjelp av utdanning og jobb.

Design unike gaver med dine fineste bilder og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Når 20-årene er over trenger man en gave som setter stas på denne dagen og den som trer inn i en litt mer voksen tilværelse. Det spørs litt på hvilke interesser han har. Dropp slipset og gi bort noe morsomt og annerledes til mannen som har alt.


Håndleddstrener er tingen. Denne populære og delikate lysestaken passer for hjemmet med moderne stil. Gi dette deilige ullpleddet til frysepinnen. Når man fyller trer man inn i mellomalderen noe som ikke alltid er like gøy, men med en spennende -årsgave kan du lyse opp dagen til bursdagsbarnet.


Er du på jakt etter en kul -årsgave har du kommet til rett sted. En mann på år bør vel kunne være i stand til å fylle kjøleskapet med øl når han selv vil. Lampe til garasjen?


Ektemannen fikk tidenes sex i -års gave - sex hver dag i 3dager. Han spurte hva vi skulle gjøre om han fikk hodepine, sier Charla Muller til The Guardian. Men hva svarte han? Tåpelig spørsmål, javel, men problemstillinga er no alikevel her.


Jeg fyller år om en måned. Velg blant julegaver til kjæresten, venninnen og hele familien. Selv om det sies at man trer inn i voksenverdenen straks man blir myndig, er det først når man har rundet at mange føler at voksenlivet starter for alvor.


Jeg har ingen sosial omgangskrets, lever en lit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg