fredag 20. mai 2016

Reise til split kroatia

Unngå å betale for mye. Tusenvis av billige reiser på FINN. Se alle våre reiser til Kroatia her. Bestill din drømmeferie på Ving. Ving gir deg det beste av Kroatia.


Velg mellom mange forskjellige reisemål her! Skreddersy din reise med fly og hotell til Split. Det er lett å forelske seg i Kroatia – krystallklart vann, idylliske middelalderbyer, god mat og en vennlig og gjestfri befolkning. Kastellet-strand ligger ca 5meter før dette og har rullesteinstrand.


Kroatia rommer alt du kan ønske deg i ferien: Deilige strender med krystallklart vann, spennende mat, lang historie og mye sol. Landet er også perfekt for deg som liker å reise rundt på egen hånd og gjøre egne oppdagelser, enten du reiser rundt med båt i den dalmatiske skjærgården, med buss langs Adriaterhavskysten eller med leiebil rundt på Istria-halvøya. Split er utgangspunktet for det meste av båttrafikk ut til de mange øyene.


Reise til split kroatia

Vil du reise direkte fra en øy til en annen, er mulighetene ofte begrenset, og det kan være vanskelig å reise frem og tilbake samme dag. Det største rederiet heter Jadrolinija. For deg som skal på Kroatia -ferie har vi plukket ut en rekke fantastiske byer du bør besøke, og viser deg hvilke hoteller du bør bo på i ferieparadiset Kroatia. Noen av grunnene til populariteten er at Kroatia anses som et trygt reisemål og lokker med krystallklart vann, varmt klima og kritthvite strender.


Dette er den nest største byen i Kroatia , og har hele 220. Om du velger å legge ferien din hit kan du kombinere storby, strender og vakker historie. Sentrum av Split er faktisk helt bilfri, og man kan derfor vandre rundt til fots i stillhet uten bil støy.


Kroatia har blitt en stor favoritt blant nordmenn, og det er ikke rart når man tenker på hva landet har å tilby. Turkist vann som frister enhver, mat som vil ta deg med på en kulinarisk reise , gamle byer og historisk arkitektur som imponerer, og ikke minst det at du får alt dette til veldig rimelige priser. Husk leiebil til ferien! Split er en populær turistby, ikke minst fordi det fra byen går ferger til utallige Kroatiske øyer. Men med Verdensarvlistede gamleby er Split helt klart en by som du ikke behøver å reise fra med det første.


Reserver ditt Hotell i Split online. Billige reiser til Split. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Den 1mil lange kysten mot Adriaterhavet kantes av sjarmerende landsbyer, strender med krystallklart vann, pinjetrær, sypresser og grønne øyer i det glitrende havet. Kroatia er på god vei til å bli et av Europas mest populære ferieland. Pluss unike historiske byer som Porec, Split og Dubrovnik. Med Kroatiaspesialisten kan du reise til Kroatia med direktefly til Split fra Oslo og Molde lufthavn. Nøye utvalgte og rimelig hotell.


Pakkereiser og flybilletter. Sammenlign og bestill reiser til Kroatia , Europa. Finn en reise til Split, Kroatia. Opplev en unik kombinasjon av romantiske omgivelser, historie og kulturelle opplevelser.


Reise til split kroatia

Split er også en naturperle med høye fjell i bakgrunnen, store parkområder og fine strender i området. Split ligger i det mest solrike området av Kroatia og har gjennomsnittlig soltimer per dag. Kroatiaperler tilbyr utleie av ferieboliger og leiligheter i Split med sentral beliggenhet. Reiser du med små barn bør du kanskje styre unna de største byene som er nevnt i punktet under, og heller ta en titt på de mange små idylliske perlene dette landet kan by på. Alltid inkludert i din reise til Split.


Vi i SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Når du reiser med SAS, vil du alltid få visse kundefordeler fra SAS. Norske borgere trenger ikke visum for å oppholde seg i Kroatia , men pass er eneste gyldige innreisedokument.


Reise til split kroatia

Mindreårige over år kan reise på egenhånd til Kroatia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg