mandag 23. mai 2016

Marokko ferie

Marokko ferie

Marokko Feriepakker. Bestill og samle poeng. Beskyttet av reisegarantifondet. Restplasstilbud på pakkereiser. Alltid gode tilbud. Fantastiske tilbud på storbyferie. Din reise begynner her.


Marokko ferie

Med fokus på bransjekunnskap og solide samarbeidspartnere reiser du alltid trygt med oss. La deg friste av våre fantastiske opplevelser i land over hele verden! Ikke bruk mer penger enn nødvendig! Sammenlign tilbud og bestill. Kombinert med hyggelige uteserveringer og restauranter som tilbyr gourmetmiddager til marrokanske priser, får du en perfekt ferie.


Agadir er en herlig blanding av sol og ba orientalsk kultur og vakker natur. Prøv tradisjonsretter som tangine, lam i flere varianter og cous cous-retter i. Fez er den eldste av disse og ble grunnlagt på 700-tallet, kort tid etter arabernes ankomst til landet. Fez´ gamle bydel er i dag den største middelalderbyen i den islamske verden, og myriadene av småbutikker, moskeer, keramikkverksteder og esler lastet med alskens varer kan være overveldende.


Landet har et varmt klima og på vinteren blir det sjelden under grader på dagene, men på natten kan det bli ned mot 6- grader. Agadir ligger ved en langgrunn og milelang sandstrand og lokker med spennende og annerledes utflukter. Du kan også ta båt fra flere havnebyer i Spania. Bekreftelsen kommer med en gang. Finn marokko ferie nå på Kensaq.


Super Ferie med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Langs middelhavskysten ligger fire spanske enklaver: Ceuta, Melilla, Peñón de Vélez de la Gomera og Peñón de Alhucemas, i tillegg til flere øyer, inkludert Perejil og Chafarinas. Da hadde jeg jobbet i restaurantbransjen i London i mange år og begynte å bli sliten av det. Jeg var her på ferie og ble kjent med så.


Marokko ferie

Nordpå kan man dog bli avkjølt av Middelhavet og vestpå av Atlantern. Alt til priser som gjør at du får mye ferie for pengene. Dette er byen du ikke kan gå glipp av.


Velg mellom luksus- eller budsjettvennlige hoteller. En ting jeg har merket meg er at det for enkelte ikke ser ut til å finnes grenser for hvor horrible ting man har opplevd i løpet av en ferie. Jeg tviler ikke på at det du sier er sant, men noen ganger virker det veldig påfallende. Det er gjerne de samme folkene som har hatt den ene dårlige ferien etter den andre. En rundtur er ingen ferie - tidlig opp og sent framme på hotellet.


Hotellene var av varierende standar med Oum Palace i Casablanca som lavpunkt. Middagene på hotellene var heller ingen stor opplevelse, ikke heller lunsjene (forhåndsbestilt, men ikke inkludert), som ble inntatt på typiske turistrestauranter. Men for all del, marokkanerne er svært glade i barn, og har du med deg en blond liten tulle vil hun nok få massiv oppmerksomhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg