torsdag 19. mai 2016

Ømme nipler gravid

Ifjord (6uke), og hørt at det er lett å bli fort gravid igjen etter en SA. Så litt rart at det har gått så lang tid imellom. Hva tror du at sjansen for at jeg endelig er blitt gravid igjen er?


Opplevd dette, evt når begynte det? Jeg sluttet på ppiller 4.

Fikk tanta (mye blod på papiret, men ikke mye mer) i to dager og 12. Et lite spm om ømme pupper og vonde brystvorter. Min erfaring etter graviditeter er at ømme pupper kan jeg ha uansett, mens såre brystvorter har jeg bare når jeg har vært gravid. DU er gravid – Rannveig Heitmann – Blogg.


Dette var det første tegnet mitt, og det som. Har murring i magen, ømme pupper, såre brystvorter. SVAR: Hei jente år!


Samme dag som jeg tok den ut begynte jeg på Mikrogynon og jeg hadde ubeskyttet sex med kjæresten samme kveld (hadde tatt en pille da, han kom IKKE inni meg).

Andre ganger regner jeg med syklus ellers spiller en rolle. Min erfaring etter graviditeter er at ømme pupper kan jeg ha uansett, mens såre brystvorter har jeg bare når jeg har vært gravid. Håper at det er slik for deg også da.


Brysterne begynder at ændre sig med det samme du bliver gravid , og det samme er sandt for brystvorterne. Ofte er det ingen åpenbar årsak, og det går over uten behandling. Det er svært vanlig å ha vondt i brystene, men hvis smertene går utover livskvaliteten din, bør du besøke lege.


Den vanligste årsaken til ømme bryster er hormonendringene som skjer i løpet av syklusen din. Du er mest utsatt for dette i dagene før du skal ha mensen. Gratulerer, du er gravid ! Har du ømme brystvorter og mensen ikke kommer når den skal, så er du kanskje gravid. Kjøp en graviditetstest og få svaret. Her er oversikten over de vanligste tegnene på at du er gravid.


Vi har også føyd til nye tegn etter å ha spurt dere på FB. Hjelpemidler til ømme bryster. Helsedirektoratet har noen tips til deg som sliter med ømme bryster. Finn en godt tilpasset bh, eller en som gir mer støtte.


Bruk sports-bh ved trening.

Det finnes også smertestillende gel eller lotion som fungerer godt mot smerter i brystene. Man regner en graviditet fra frste dag i siste menstruasjon, selv om ikke. Man kan vel ikke få ømme brystvorter uker på vei? Bli gravid : Hvor tidlig (etter befruktning) er det mulig å få ømme. Men man får vel ikke så ømme brystvorter etter så lang tid?


Den øgede sensitivitet i brystvorterne, som du i graviditeten mærker som ømme brystvorter, er naturens måde at hjælpe dig til at lykkes med amningen. Med dine nye super sensitive – og lige nu måske bare ømme brystvorter – vil du få ondt med det samme hvis din baby ikke har korrekt fat om brystvorten under amningen. Vennene mine mener det er et tegn på at jeg er gravid , i og med at jeg har hatt samleie for ikke så lenge siden, men håper det kan være noe annet.


Hei, takk på forhånd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg