torsdag 26. mai 2016

Lage halloween pynt

Men siden det kun er den ene dagen velger vi å gjøre pynten rimelig ved å lage den selv av ting vi har i huset. På den måten bygger vi også opp forventningene til selve dagen. Det finnes ikke noe rett eller galt når man lager hjemmelaget pynt med. Når muffinsen er kald kan dere lage morsomme monstre med spiselige øyne og.


Lag en lykt til høstmørket, eller mal et gresskar av pappmache.

Og nei, det behøver ikke være spesielt vanskelig å lage uhyggelig god stemning. La deg inspirere av disse kreative ideene til enkel, billig (og skummel!) halloween - pynt du kan lage sammen med familien. Mange av tingene du trenger kan du finne i naturen eller i skuffer og skap hjemme. For en gjør det selv-er betyr høytiden mange muligheter til å få brukt noen av restematerialene som har blitt til overs etter årets mer seriøse prosjekter.


Lag hygge og magi i beste Galtvort-stil, med limpistol og fiskesnøre. Lurer du på hvordan du skjærer ut gresskarlykten, kan du se hvordan du lager en gresskarlykt her. Eksperimentér også ved å spraymale gresskarene i f.

Lag personlig pynt til bryllupsfesten Det kan være en utfordring å gjøre store lokaler festlige og klare for bryllupet. Anna har likevel et tips om personlig pynt , som kan gi stor effekt. De kan personliggjøre store rispapirlamper med brudeparets initialer og på den måten pynte opp til en flott bryllupsfest, der dekorasjonene vil imponere. Kul pynt til bordet, og greinene kan også gi en skummel skygge på veggen. Halloween betyr gresskar, godteriposer og skumle skapninger.


Oransje og brune løvblader kan for eksempel strøs over bordet som dekor. SAFT: På halloween kan du blande saften. Vil du helst se produktene først, så er du velkommen til en av våre butikker som har et enda større utvalg.


Så en del dekorasjoner og pynt har det blitt med årene. Lag gjerne store ballongbuketter og remser som du forsiktig limer fast spindelvev til for en ekstra kul halloween effekt! Fargene som går igjen er svart og oransj. Pynt til halloween.


Bruker du svarte og oransje ballonger kan du for eksempel lage skumle ansikter med tusj, mens marshmallows og marengs er spiselig godt som enkelt kan bli til spøkelser. Den kreative delen vel og merke. Litt marsipan i skapet, oransje farge, ei kake som lå i fryseren uten pynt.

Plutselig hadde jeg denne på bordet gitt. Snakk om å være inkonsekvent. Inkonsekvent gammal kjerring, vel og merke. Inviter til fest, forbered fryktinngytende utkledninger og sminke, pynt og lag spennende mat og drikke. Nok en anledning til å lage noe godt!


Mad Muff Pie anbefales virkelig uansett hvilken anledning man skal feire noe – det er desserten alle liker, og som alltid blir spist opp! Vi har for eksempel funnet ut at teknikken vi bruker til å lage engler til jul, også kan brukes til å lage spøkelser til halloween , forklarer Elisabeth Haddal Røsvik. Bunnen er laget med Dots sjokoladekjeks og ostekremen er syrlig og frisk med TINE Kremost. Kaken minner om den erke-amerikanske Oreokake.


Ser den ikke skremmende lekker ut med spindelvev og edderkopper av mokkabønner og lakrislisser? Som barnehagelærer må vi, som rammeplanen sier, legge til rette for og videreutvikle barnas kreative prosesser og uttrykk. Vi skal stimulere barnas nysgjerrighet, utvide deres forståelse og bidra til undring, undersøkelser, utprøvinger og eksperimentering. Det beste er ofte det man lager selv, men noen ganger er det vanskelig å lage all kakepynten helt fra bunnen av.


Da kan det være en god idé å bestille spiselig kakepynt fra oss. Vi har alt fra de klassiske rosene i forskjellige farger til barnesko og dyr i forskjellige former og fasonger. Klikk deg rundt i menyen her for å finne akkurat den kakedekorasjonen du er ute etter. Alt du trenger er papir, saks, blyant og tape. Mange pynter med gresskar i søte eller skumle varianter.


Sjekk ut filmen vår på hvordan du lager en ekstra stemningsfull lykt. Se den her eller lengere nede på siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg