onsdag 18. mai 2016

Kjønnsvorter på penis

Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg med rask og enkel frakt! Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her!


Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Man kan ha alt fra en enkeltstående vorte til store vorteansamlinger.


Ungdommer med hyppig partnerskifte er mest utsatt. Kjønnsvorter er en hyppig forekommende tilstand. Du kan ha bare én vorte eller mange. Det finnes over hundre forskjellige HPV virus.


Kjønnsvorter på penis

Kondylomer er gjerne ruglete på overflaten. Hvis vortene er på fuktig hu det vil si på slimhinner i nærheten av skjeden eller på selve penis , er de typisk i samme farge som huden og er også myke. Hva er kjønnsvorter ? Vortene kan også vokse rundt nesen eller munnen. Det er godt mulig å få vorter på tissen, eller penis. Ingen kjenner den beste behandlingen for et bestemt tilfelle av penisvorter bedre enn en lege.


Vorter på tissen eller i underlivet er forårsaket av en seksuelt overførbar sykdom som kalles HPV som påvirker huden. I dag finnes det ingen kur for viruset. Utenlandske studier har vist at den årlige insidensen av kliniske kjønnsvorter blant seksuelt aktive er ca.


En studie viste at 10. Disse genotypene forårsaker ikke kreft. Hos menn sitter kondylomer oftest på penis. Som regel på eller under forhuden. Var helt grusomt, hater det!


Prøvde alt for å bli kvitt det. Søkte på nettet at å blande epleeddik (som selges på matbutikken) hjelper, tok en spisekje i et glass med vann tre ganger til dagen å det hjalp en liten del, men smaker grusomt. Enkelte typer HPV (spesielt og 18) er onkogene og kan føre til cervixdysplasi og -karsinom.


Andre typer av HPV forårsaker vanlige fot- og håndvorter. Det er kun vorter på penis , rundt skjedeåpningen eller i huden rundt kjønnsorgan og endetarmsåpning som kalles kjønnsvorter , og dette er ikke så lett å beskytte seg mot. Viruset sitter i huden og kan smitte ved kontakt med hud mot hud. Noen av undergruppene av HPV-viruset som forårsaker kjønnsvorter , kan også disponere for celleforandringer og kreftutvikling på livmorhalsen hos kvinner.


Det en nylig godkjent en ny HPV-vaksine som dekker ni HPV-typer og kan forebygge inntil prosent av livmorhalskreft. HPV-vaksinen virker forebyggende, og kan ikke brukes som behandling av kjønnsvorter , men personer med kjønnsvorter som tar HPV-vaksine har redusert risiko for nye kjønnsvorter , forteller Sørbye. Jeg har fått en ganske stor kvise på penisen. Slike bivirkninger er imidlertid sjeldne, og vanligvis milde og kortvarige når de først oppstår. Den er ca litt over midten av penisen.


Kjønnsvorter på penis

De vanligste bivirkningene vil være lokal irritasjon der løsningen påføres, ømhet, svie og sårdannelse i huden. Mindre vanlige reaksjoner inkluderer betennelse på forhud og tuppen av penis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg