onsdag 25. mai 2016

Hypoglykemi lavt blodsukker symptomer

Lavt blodsukker har du når blodsukkeret er på 3. Det vil variere når du opplever å få føling ( symptomer på lavt blodsukker ). Vanligvis vil blodsukkeret da være lavere enn 3. Insulinbehandling og noen antidiabetika kan også gi lavt blodsukker ved diabetes type 2. Tilstanden krever rask behandling. Når du får symptomer på grunn av at blodsukkeret er for lavt , kalles det føling.

Det er veldig sjelden at personer som ikke har diabetes får føling. Flere forskjellige symptomer er karakteristiske for hypoglykemi. Det synker da faktisk så lavt at man får lavt blodsukker , og dette kan gi symptomer som ligner føling ved lavt blodsukker hos de med diabetes som bruker insulin eller sulfonylurea-tabletter.


Det er dette som er reaktiv hypoglykemi , altså lavt blodsukker som respons på mat som har blitt inntatt litt tidligere. Hvad er lavt blodsukker ? Hypoglykemi er unormalt lav konsentrasjon av sukker i blodet. Blodsukkerverdien er et resultat av en balanse mellom insulinnivået i blodet, graden av fysisk aktivitet og inntak av mat.


Det går ofte mange år før diagnosen stilles.

Anfallene av symptomer på lavt blodsukker utløses av faste, mosjon og alkohol. Dette er normalt og unormalt blodsukker. Medisiner kan gi lavt blodsukker.


Fin side og ny lidelse RH å lese om! Havnet her etter søking på lavt blodsukker ( hypoglykemi , føling, gå tom, å sjaga) etter nettopp å ha tatt glukosebelastningstest hos legen. De finner ikke ut om jeg har risiko til å utvikle diabetes og 3-måneders lavkarbokost hadde visst ingen virkning. Kroppen svarer på lavt blodsukker med symptomer som kan være forskjellige fra person til person og endres med tiden.


Hadde spist masse sjokolade timer før anfallet. Målte blodsukker og tenkte at det var høyt, men det var kun 4. Synes det var veldig lavt med tanke på inntak av sukker og tenkte at anfallet kom på grunn av hurtig fall i blodsukker , men likevel ikke lavt nok for at anfallet var føling. Mitt spørsmål er om jeg kan ha reaktiv hypoglykemi ? Definisjonen av neonatal hypoglykemi og retningslinjene for forebygging og behandling har variert betydelig gjennom tidene. Diabetikere kan oppleve lavt blodsukker ( hypoglykemi ) eller føling.


Mye tyder på at du har lavt blodsukker , også kalt hypoglykemi. Aina Emaus - Ekspert. Veldig få av dem som oppsøker lege, og som mener de har symptomer på lavt blodsukker ,. Måler du blodsukkeret ditt til en time etter et målti kan du ha reaktiv hypoglykemi.


Har du spist mye karbohydrater tidligere har du en høy insulinproduksjon nå.

Hvis du mistenker at en person har hypoglykemi , må det tas omgående for å øke blodsukkernivået. Ellers begynner organer å fungere (for eksempel kan den hypoglykemiske hjernen utvikle anfall). Du kan alltid gi sukker minst en gang til en diabetespasient med symptomer på lavt blodsukker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg