onsdag 11. mai 2016

Hvordan lese strikkemønster

Diagrammer leses helt motsatt av bøker! Du begynner med nederste rad i diagrammet. FRA HØYRE MOT VENSTRE! Rutene i diagrammet leses fra høyre mot venstre. Noen ganger viser en pil hvilken rute du skal starte med.


Gratis program til å lage strikkemønster - Win Crea. Liker å lese om det meste. Forstå hvordan å lese Kvintsirkel vil hjelpe deg å forstå forholdet mellom musikkens store taster og deres relative moll.


Du skal lese diagrammet i strikkeretningen, altså fra høyre mot venstre, nedenfra og opp. Du gjentar diagrammet så mange ganger som du trenger for å dekke hele plagget, eller det partiet på plagget som skal ha mønsteret. Hvis ikke annet står oppgitt så begynner du alltid med masken nederst i høyre hjørne. Dette er noen tips om strikking for de som kanskje ikke er så drevne på å strikke fra før av, men det er fullt mulig for andre å lære noe av dette også. Det finnes flere nettsteder som har laget strikkeskoler.


Disse lenkene kan være til hjelp både for den som er helt blank på å strikke, den som trenger å friske opp grunnteknikkene og den som vil lære seg mer avanserte teknikker. Noen generelle forkortelser vil gå igjen så det kan være greit å lære seg disse først som sist. Ta en titt på ordlisten som du finner hos Garnstudio.


Når du er fornøyd med skissen din, kan det være lurt å tegne diagrammet inn i et program med kvadratiske ruter, bare fordi det er lettere å lese et slikt diagram, men da vil du i alle fall være ganske trygg på at det du strikker kommer til å ligne på det du tegnet. F r du begynner - Strikkefasthet gir nyttig l re blant annet om hva strikkefasthet er, hvordan du. Barnevogn i Hus - Emmaljunga Super Nitro.


Derfor underskes urinen p alle gravide ved hver. Disse tause notater er kalt, ganske passende, hviler. Mønsteret lages med KnitPro, som er en gratis web-applikasjon. I tillegg er det greit å bearbeide bildet som skal brukes i Photoshop eller GIMP. Jeg er jo klima-flyktning fra Trøndelag så synes det passer fint å starte med å lage strikkemønster av en ekte trønderbart.


Foreløpig har jeg det gøy med den enkle gratisversjonen så tenkte dele med dere hvordan det gjøres og hvordan resultatet blir! Du vil fortsatt finne alle dine gamle favorittoppskrifter på den nye siden samt nye og spennende strikkeoppskrifter med og uten strikkemønster. En enkel og inspirerende måte å lage mønster på er å bruke excel. Ved å bruke datamaskinen istedet for papir og blyant, er det enkelt å prøve seg fram og se hvordan fargene passer sammen. Les høyt sammen med barnet.


You are currently browsing the tag archive for the ‘ lese strikkemønster ’ tag. Har du skolebarn, kan du lese høyt sammen med barnet av og til. Det er viktig å tilpasse stemmen din slik at du leser svakere når du hører barnet greier seg mer og mer alene. Slik får barnet en følelse av at det kan lese , og du som voksen får vist hvordan lesingen skal høres ut.


Før elevene går i gang med å lese kildene, veileder læreren dem når det gjelder å finne forklaringer på antatt vanskelige ord som okkupasjon, rasjonering, krisekake, villagris, matauk. Da skal du få spørsmål om å åpne e-boka i appen når du laster den ned. Sørg for at du har en leseapp for e-bøker installert før du laster ned e-boka.


Er det noen som vet om et enkelt og greit program (helst for Mac) til å lage eget strikkemønster ? Del dette innlegget. Lese - og skrivevansker. Noen elever har vansker med å tilegne seg funksjonelle lese - og skriveferdigheter. Vi ønsker å samle en gruppe kunder hos oss for å få innspill om hvordan tjenestene våre fungerer. Velkommen til DROPS Design!


Dersom de sliter til tross for at de har fått vanlig god undervisning, kan det tyde på at de har lese - og skrivevansker. Her finner du mer enn 120. Uansett bør beskrivelsen av objektet som skal strikkes leses nøye, siden det i tillegg til en tegnforklaring ofte er angitt hvordan diagrammene skal forstås.


For duker vil dette være annerledes, der er som oftest omgangene (kan også kalles pinnene) nummererte, og de begynner på linjen med færrest masker. Jeg får med jevne mellomrom e-post der besøkende spør om jeg vet om det ligger oppskrift på Marius-gensere noe sted på nett. Det er Sandnes Garn som eier håndstrikkerettighetene til Marius-mønsteret, og det er dermed bare de som kan selge oppskrifter på ulike plagg med marius-mønster.


På disse sokkene brukte jeg et nokså tykt garn til sokker, og pinnestørrelse 4. Leveringstider varierer noe avhengig av hvor i landet pakken skal sendes til, men den totale leveringstiden ligger på 3-arbeidsdager. Grunnleggende strikketeknikker viser hvordan man gjør dette, og ikke minst hvordan man leser strikkeoppskrifter. Hvordan strikke sokker til barn finner du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg