tirsdag 17. mai 2016

Langpannekake med kefir

Langpannekake med kefir

Se også oppskrift på Konfektkake i langpanne, som er en basert på en lignende oppskrift. Sjokoladekake med kefir er en saftig og veldig myk sjokoladekake i langpanne. Oppskriften er til stor langpanne.


En langpannekake er perfekt når du skal servere kake til mange, enten det er skoleavslutning, dugnad eller foreldremøte. Denne oppskriften er et godt alternativ til de som må spise glutenfritt, men alle vil like denne kaken. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!


Elins bollefocaccia - Den ble veeeldig god! En veldig enkel og supersaftig langpanne kake med kefir , kremostglasur og friske bær er den perfekte kaken til sommerfesten. Har en disse basisingrediensene i hjemmet, kommer en langt med å bake en deilig langpannekake til neste dugna sier hun. Bærene på toppen kan du variere selv, og jeg tipper den hadde blitt ganske så lekker toppet med moreller også.


Langpannekake med kefir

Bland blåbær med sukker og strø over deigen. Elin har laget sitronkake ved flere anledninger og synes den er lettlaget, med godt resultat hver gang, og ikke minst faller den i smak hos folk flest. Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 180˚ i ca.


La kaken avkjøles og skjær i ruter. Pynt med blåbær og lakrisbiter og kryddergrønt, og server med pisket krem. Jubelen stod i taket da vi skjønte vi skulle til sol og sommer. Tenk vi visste ikke hvor vi skulle på tur før vi hadde sprunget rundt på Gardermoen etter clue.


Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen? Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker. Dagbladet): Dette er den perfekte kakeoppskriften i en hver situasjon hvor en langpannekake er påkrevd. Du lager røren på tre minutter, den blir kjempesaftig og ungene elsker den. Sikt hvetemel, kakao, bakepulver og vaniljesukker i en bolle.


Ha melblandingen i eggedosisen vekselsvis sammen med melken og det smeltede smøret. Rør til du får en jevn røre (bruk gjerne kjøkkenmaskin), men ikke rør mer enn strengt nødvendig. Kle en stor langpanne (min er 40×cm) med bakepapir og hell røren oppi. Kanelkake i langpanne er en saftig og myk langpannekake med UTROLIG DEILIG smak av kanel.


Dessuten får du en vidunderlig kanelduft i hele hjemmet når kaken stekes. Kaken er veldig rask å lage og rekker til mange! Men langpannekake er i aller høyeste grad også en kake for voksne. Særlig populære er sitronostekaken vår med browniebunn, banan- og pekankake og eple- og pistasjekake.


Baketips for langpannekaker. Denne varianten er så saftig at den vil umiddelbart bli en favoritt til både store og små anledninger. Jeg kjøpte meg kefirkorn for noen uker siden, og har laget kefir hver dag siden. Jeg drikker den gjerne bar, men det hadde vært artig med noen tips til hva ellers man kan bruke kefir til. Ironisk nok betalte jeg £for kornene mine, og fant nettopp ut at man kan få tak i dem nesten gratis her.


Langpannekake med kefir

Test med en spiss kniv eller trepinne om den er gjennomstekt. Hvis kaken mangler farge på toppen kan du sette den høyre opp, men da må du passe litt ekstra så den ikke brenner seg. Server gjerne med litt krem eller vaniljeis. V el, over til det jeg egentlig logga inn på bloggen for, nemlig for å dele en oppskrift på verdens beste sjokoladekake med kefir.


Den er knallenkel og idiotsikker, så her er det bare å kjøre i gang. Når kaken bakes med surmelk brukes natron som hevemiddel. Saftig, smakfull, sjokoladekake til små og store.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg