fredag 6. mai 2016

Fastlegeordningen oslo

Enkel online bestilling. Opplev konsertbyen Oslo. Kjøp komplett pakke med hotell. Se det beste av teater i Oslo. Bestill teaterpakke med hotell her.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Reserver ditt Hotell i Oslo online. Dersom du har rett til fastlege, kan du selv finne og bytte til ønsket lege på helsenorge. Anbefalte fastleger i Oslo. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev.


Din neste fastlege finner du her. Lær mer om fastlege, bytte av fastlege, egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Hvordan bytte fastlege Finn en fastlege på Legelisten.


Her finner du en oversikt over alle fastleger i Norge, med brukervurderinger og gode filtreringsmuligheter som kan hjelpe deg å finne ut hvilken fastlege som passer best for deg.

Søk blant alle fastlegene her. Norge, og få informasjon om hvilke tjenester disse tilbyr. Til § Det kommunale ansvaret for organiseringen av fastlegeordningen.


Bestemmelsen er i all hovedsak en videreføring av tidligere fastlegeforskrift § om ansvar for organisering av fastlegeordningen. Første ledd er en presisering av helse- og omsorgstjenesteloven § 3-2. Av loven følger det at kommunen skal tilby fastlegeordning. For regjeringen er det viktig å videreutvikle fastlegeordningen slik at den kan møte fremtidens behov for medisinsk kompetanse i kommunen, større faglig bredde i tjenesten, flere innbyggere med både kroniske sykdommer og store sammensatte behov. Det vil kreve mer teamarbeid og bedre bruk av legeressursene.


Oslo City Legesenter har erfarne allmennleger helt uavhengig av fastlegeordningen. Statsavtalen omfatter også bestemmelser om listeregulering, utjamningstilskudd og suspensjon av fastlegeordningen. Super bilferie i Oslo med halvpensjon. Del II Utvalg i fastlegeordningen.


Det inkluderer fastlegeordningen. Du kan selv velge hvem du vil ha som fastlege, men legen må ha ledig kapasitet og være med i fastlegeordningen. Du kan velge en fastlege i en annen kommune enn der du bor. Du kan også fritt velge å bruke en lege som ikke er med i fastlegeordningen , men da betaler du en høyere egenandel.


Hele sju av ti kommuner subsidierer ordningen utover hovedmodellen. Kommunene subsidierer fastlegeordningen.

Dette understreker hvor viktig evalueringen av ordningen er, sier Gunn Marit Helgesen. Flere fastleger og redusert listelengde. Det er tiltak Helse- og omsorgskomiteen i Stortinget er enige om at skal styrke fastlegeordningen. Viktig at tiltakene fører til handling, sier leder av Allmennlegeforeningen. Det er kommunens ansvar å besørge nødvendig helsehjelp for sine innbyggere.


Fastlegeordningen ble innført i Norge 1. For å kunne ha fastlege er det et vilkår at man er bosatt i riket. Vi har både kvinnelige og mannlige spesialister innen flere områder, og tilbyr med dette et bredt spekter av helsetjenester som er tilgjengelige for alle. Det at vi står utenom fastlegeordningen betyr at alle kan komme hit, og man behøver ikke henvisning for å få time.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg