fredag 31. august 2018

Ikke mensen ikke gravid

Ikke mensen ikke gravid

Noen har kortere syklus, mens andre har lengre. Hva kan være grunnen til at man ikke får mensen , når man ikke er gravid ? Uregelmessig mens eller at mensen forsvinner er vanlig og skjer hos cirka prosent av alle kvinner. Går det mer enn en uke, defineres det som at mensen har uteblitt. Er graviditet imidlertid utelukket, er det flere andre ganske vanlige årsaker til at menstruasjonen ikke kommer.


Er du i 40-årene, kan det være at du har kommet i overgangsalderen. Eg hadde uregelmessig mensen ganske lenge, og trudde no den hadde stabilisert seg etter månader der den kom på dagen når den skulle. Har heller ikkje hatt nåke serlig ømme bryster eller nåken av dei symptomene som eg pleier å ha i dagene før og under mensen.


Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Noen gravide kan ha sparsomme blødninger fra skjeden de første 2-månedene. Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens , men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens. Hei i uka gikk jeg te helseklinikken for ungdom. For jeg var redd jeg var gravid.


Ikke mensen ikke gravid

Nå har eg godt snart uker uten noe mensen. YEYE:) Hos de aller fleste kommer mensen med til dagers mellomrom, men av og til kan mensen utebli. Du må forresten ikke vente til første mensdag for å begynne på p-piller igjen dersom du er 1prosent sikker på at du ikke er gravid.


Bare husk at dersom du begynner nå så er du ikke sikker før om uker. Ring en helsesøster på en av ungdomsstasjonene dersom du har lyst på skikkelig info om oppstart uten menssyklus. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Ikke mensen ikke gravid

Du bør også huske på at blødning mens man er gravid ikke alltid betyr at kvinnen ikke vil ha en sunn graviditet eller vil spontanabortere. I tilfeller, hvis du blør under graviditeten, bør du kontakte legen din umiddelbart. Det kan imidlertid være en grunn til bekymring. Uteblitt menstruasjon er altså ikke uvanlig og kan ha en rekke årsaker. Det finnes imidlertid enkelte symptomer du bør være på vakt for dersom du opplever uteblitt mens.


Jeg hadde en motsatt opplevelse, tok stk pinner sånn billige fra normal butikken som viste ikke gravid. Dagen etter kjøpte jeg clear blue fordi jeg ikke hadde fått mensen , den var gravid. SVAR: Hei jente år.


Takk for at du skrev til ung. Det er veldig bra at du går på p-piller. Hvis du har tatt alle pillene som du skal, og du ikke har hatt oppkast eller diare, er du sannsynligvis ikk.


Angående symptomer er det etter min egen erfaring lett å kjenne veldig mye npr man faktisk prøver, som kanskje har vært der i perioden mellom EL og mens tidligere, men som man ikke har reflektert over. Jeg hadde sex med min partner for første gang i begynnelsen av desember. Desverre var dette uten kondom, men han sprutet ikke i meg. Så jeg tok en angrepille innen timer ellernoe sånnt. Men det er ikke bare det faktum at det kan være litt småekkelt, det er faktisk noen risikoer man må være obs på om man skal ha sex under menstruasjon.


I tillegg til at man faktisk kan bli gravid , er man mer mottagelig for infeksjoner. Når man har mensen er livmorslimhinna mer sårbar og man har lettere for å få.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg