mandag 25. mars 2019

En god venn

Husk at for å få en god venn må du være en god venn. HVA FOLK SER ETTER HOS EN VENN. En god venn støtter deg og liker deg uansett hva slags meninger du har. Irene: Å utvikle et vennskap er som å stelle en vakker hage – det krever mye tid og omsorg. Begynn med deg selv.


En god venn

Du må ønske å være en god venn. Gå inn for å være vennlig og vise personlig interesse. Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.


Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung. NO: Venner er så viktig å ta vare på. Kjærester kan komme og gå, men venner blir – år etter år. Og nettopp derfor ønsker man å både ha gode venner rundt seg og, ikke minst, å være en god venn.


En god venn

Kanskje er du det fra før, men det kan jo alltids være lurt å ta en avsjekk. En av fem unge sliter med psykiske vansker. Her får du tips til hvordan du kan være en god venn for noen som trenger deg og hvordan du selv kan styrke din psykiske helse. Jeg har lagt ved noen artikler som handler om dette med vennskap, hva som er en god venn og hvordan være en god venn. En venn er en som kjenner deg som person og anser deg for hva du kan og ikke hva han eller hun er ute i en god venn.


Beste venn er en som godtar god og dårlig kvaliteter av sin venn og også tar et initiativ i korrigerende og mending dem. Vennskap er en særegen form for omsorg for din venn , er det et forhold av enorme tro og kjærlighet for. Hopp til navigering Hopp til søk.


En god venn

Denne artikkelen mangler kildehenvisninger, og opplysningene i den kan dermed være vanskelige å verifisere. Jeg føyer meg inn i rekka - la fyren være i fred. Det du selvsagt kan gjøre er å gi uttrykk for at han har vært en god venn i mange år neste gang du ser ham. Men ikke lag en avtale bare for å fortelle det, da trur jeg at hodet hans antagelig eksploderer.


Kjenner forresten igjen problemstillingen, det er kjipt å miste kompiser på den. Samtidig har kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit følgende meddelelse: For oss var Ari en god venn , et kjært familiemedlem og en fantastisk onkel, som vi delte mange av livets små og store øyeblikk med. Vi var alle veldig glad i Ari. De fleste synes det er viktig å ha gode venner. Lag en bilderamme som viser hvilke egenskaper du vil at en god venn skal ha.


En god venn

Hvordan kan du være en god venn for andre? Etterpå kan du skrive ned hva du vil gjøre for å vise de samme egenskapene. Alle behøver en venn iblant, så ta godt vare på den du fant. Har du en ekstra god venn som fortjener å høre noe ekstra fint? Her finner du ord som passer til en bestevenn.


Og vil alltid være der :-) En hånd å holde i Et kort dikt om vennskap. En venn Diktet jeg har skrevet er ikke så spesielt, men lett å forstå meningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg