torsdag 2. august 2018

P piller mensen for tidlig

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her.


Jeg er år gammel og har fått mensen en uke for tidlig.

Mensen er brun svart, nå er den blitt rød. Jeg har smerter med stikking oppover skjeden. Noe jeg ikke har hatt før, utenom da jeg hadde født min datter og hadde smerter når jeg stod og gikk. Da fjernet de noe som de skar vekk.


Tror det var en form for cyste. Det stikker når jeg går. Kommer mensen om jeg starter opp med p - piller en uke før forventet mens?

Nettopp startet for første gang på p - piller. Fått mensen for første gang og ønsker å starte med p - piller nå! Er det dumt å hoppe over mensen med p - piller ? Kan jeg bytte tidspunkt for p - piller ? Bruker Loette og har ikke fått mensen Hvorfor blør jeg hele tiden når jeg bruker p - piller ? Fikk for tidlig blødning på p - piller. Hoven og sår i underlivet.


Jeg blir så paranoid for om jeg kan være gravid! Har startet med p - piller for dager siden. Hvor tidlig kan man stole på graviditetstesten?


Graviditetstesten kan du stole på når den tas så sent som da menstruasjonen forventes. Enten man bruker p - piller eller ikke så kommer menstruasjonen dager etter eggløsningen og du kan senest befruktes én dag etter dette. Du må derfor aldri låne p - piller av venninner, eller låne bort dine p - piller til andre.


Når en som bruker p - piller kommer i overgangsalderen og normalt vil slutte å få mensen , vil da mensen opphøre i den pillefrie uka? For den som ikke går på p - piller vil jo mensen opphøre til slutt.

Så hvordan blir dette da for p -pillebrukere? Lurer veldig på dette. Anonymous poster hash: 64a2c. P - PILLER Du finner oversikt over alle p - piller på det norske markedet i tabellen i kapittel Prevensjonsmidler. Sikkerheten er imidlertid brukeravhengig, og kvinnen må huske å ta en pille hver dag, utenom de pillefrie ukene.


P -sprøyte og p -stav er eksempler på prevensjonsmidler uten østrogen, og dermed også uten den økte faren for blodpropp, men de har samtidig heller ikke de gunstige effektene. P - piller gir et forutsigbart blødningsmønster. Dette begynner å høres ut som en reklameannonse for p - piller , men det er faktisk bevist at den lille pillen er bra for helsen på et par områder.


Men at dette er helt normalt for de som går av p - piller etter langtidsbruk. Jeg er ny her og tenkte jeg skulle forhøre meg litt med mer erfarne folk. Jeg er inne i andre PP, og skulle hatt mensen 21. Bli gravid etter p - piller. For noen er det å bli gravid etter bruk av p - piller like enkelt som å stoppe med prevensjon.


For andre krever det derimot mer innsats, og det vil ta lengre tid enn hva man tror. Begynte på Loette og er nå på slutten av det første brettet. I går var jeg på den fjerde av de hvite pillene og fikk en liten slags blødning (nesten så lite at det ikke var vits å bruke bind). Mange kvinner velger p - piller som prevensjonsmiddel. I perioder - som for eksempel hvis man ønsker å bli gravi velger man imidlertid å slutte med prevensjonsmiddelet, for å få tilbake regelmessig, naturlig menstruasjon.


Vanligvis tar det mellom 1-måneder å få tilbake mensen etter du har sluttet på p. Noen klarer knapt å vente og tror at de må være de siste i verden som får menstruasjon, mens andre synes de har fått den alt for tidlig. Jeg er altså ganske sikker på at blødningen di. Utsette mensen med monofase p - piller. Monofase tabletter er tabletter som inneholder faste kombinasjoner av hormoner og som skal tas i enten eller dager.


Hvis du bruker p - piller som går over dager, vil du normalt ha en 7-dagers pause mellom hvert brett. Ved p - piller får man jo ikke eggløsning, og dermed ikke mensen. SVAR: Hei Du fikk mensen litt for tidlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg