tirsdag 7. august 2018

Trening armer

Trening armer

Muskuløse overarmer er det ultimate symbolet på styrke. For å få mer muskuløse overarmer må du trene både forsiden (biceps) og baksiden (triceps). Det er faktisk triceps som raskest gir synlige resultater.


Trening armer

Det finnes svært mange øvelser for armene. Styrkeøkt for skuldre og armer. Velformede, sterke og stramme overarmer krever regemessig trening. Da kan det være smart å starte treningen allerede nå. Nei til “grevinneheng” Mange jenter er opptatt av det såkalte grevinnehenget.


Ja, det er mulig å trene seg til perfekte armer uten at det tar for lang tid eller koster skjorta. Du kan få sterke, muskuløse armer uten dyre månedsavgifter og svette treningsrom. Og det er ikke alltid slik at armene er underutviklet, noen ganger kan de være vel så godt utviklet som resten av kroppen, men likevel ønsker man seg de litt større og mer muskuløs.


Trening armer

Her får du oppskriften – tips du bør teste ut med en gang. Tren armene hyppigere. En muskel som skal prioriteres bør trenes ofte, med høy frekvens. Velg video i temamenyen til høyre på siden. NB: Basisøvelsene er nå flyttet til OLTs kunnskapsportal med video, som du finner ved å klikke her.


Men først og fremst mener NIH-foreleseren at musklene får nok stimulering ved trening av de store muskelgruppene. Armene kan av de fleste trenes mindre enn mange er klar over. Har du et godt og fornuftig treningsprogram er det tilstrekkelig å trene de store muskelgruppene som trenger mye trening , for armene er involvert i mange slags øvelser. Les mer om trening på elander. En annen ting jeg er sterkt imot er såkalte armdager.


Jamfør her punktet over med det jeg mener kan resultere i overtrening, og at det er bedre å få inn mer av armtreningen indirekte gjennom andre styrkeøvelser enn kun rene armøvelser og -økter. Her er øvelsene du også kan gjøre hjemme. Nettbutikken for deg som trener. Klær og utstyr til all trening. Vi har gratis frakt over kr.


Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå. Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her! Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud.


Trening armer

Alle varer sendes direkte fra lager i Oslo rett hjem til deg. Få 1dagers åpent kjøp, og gratis bytte av varen. Stort utvalg og rask levering!


Hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene? Få sterke og veltrente armer med disse øvelsene. Dette bør du ha fokus på. Her trener du ikke bare armer , men også andre muskelgrupper som rygg, bryst, skuldre og kjerne. Repetisjonsantall og sett kan legges opp som en sirkel og utføres 2-runder.


Stellas pulsekspert Annema Refsnes gir deg et fullstendig treningsprogram med øvelser som gir singlettklare armer. Mer trening og flere treningsprogram på. Hvis du er frustrert over fremgangen på armstørrelsen og styrken - test ut disse tipsene for en ny treningsopplevelse.


Skuldrene får også trening gjennom press- og trekkøvelser. Noen blir fornøyde med formen på armene fra slik basistrening, og trenger egentlig ikke å legge på spesifikke øvelser for armer. Start alltid en treningsøkt med den øvelsen som er tyngst, eller som du virkelig har lyst til å jobbe litt ekstra med. Muskelmassen avtar med alderen, men det betyr ikke at du trenger å ha slappe armer for det. Bicepscurl med EZ-stang bør være en slik øvelse, og den er noe av det viktigste du kan kjøre for å oppnå store, sterke armer.


Eksentrisk trening er den behandlingsformen som virker best dersom du er plaget av senebetennelse. Det kan være nyttig å få veiledning av en fysioterapeut når du skal trene med senebetennelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg