onsdag 29. august 2018

Samleie stillinger

Vi bryr oss om ditt personvern. Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Har du fra tid til annen problemer med å oppnå orgasme under samleie med partneren din?


Da kan det hende dere bør prøve en ny sexstilling. Det er nemlig viktig at dere går for en som gir deg mulighet for klitorisstimuli under samleie. Samleiestillinger er forskjellige posisjoner hvor to eller flere mennesker har samleie.

Det finnes mange ulike stillinger å ha samleie i. Dersom en kvinne vil ha orgasme under samleiet, er dette den absolutte favorittstillingen for det. Det er heller ingen utleverende posisjon fordi ansiktene er i høyde med hverandre, så dersom hun ønsker det kan hun finne frem en liten vibrator, eller for den saks skyld en stor vibrator, sier Franzén. Womans Health Magazine har samlet de beste sexstillingene på ett brett, og garanterer maks tilfredsstillelse og et krydret sexliv. Et samleie kan utføres i forskjellige stillinger.


Man antar at den vanligste stillingen i vesten er den stillingen hvor mannen befinner seg over kvinnen, populært kalt misjonærstillingen, men mange kvinner vil ha vanskeligheter for å få klitoris stimulert av penis ved bruk av denne stilling. Her finner du tips til forskjellige samleiestillinger. Mange lærer seg å stimulere hverandres kjønn til orgasme før de har samleie.

Da vet man hva den andre liker og nyter. Les mer i denne artikkelen. Tips: La ham lene seg litt forover og bruke hendene på klitoris, mage og bryster. Doggystyle Denne klassikeren gir dyp penetrering og god stimulering til begge parter, i tillegg til at det er lett for ham å komme til på klitoris eller hennes bryster.


SIDE2): Blir det alltid den samme stillingen i senga? Her er noen av de vanligste sexstillingene, men også de som alltid funker for både menn og kvinner. SIDE2:) Her snakker vi virkelig tøy og bøy. Tren deg til bedre sex Mange liker å prøve ut en del forskjellige steder og ikke minst, stillinger å ha. Sommerens erotiske dager er over og høsten er her.


Men trenger sexlivet ditt å lide av den grunn? Sexolog Esben Esther Pirelli Benestad gir deg rådene om hvordan du kan piffe opp sexlivet til. NRK tilbyr en fullstendig guide til samleiestillinger på sin hjemmeside. Meget godt illustrert og forklart, går NRK gjennom alle de forskjellige stillingene.


Saken er tydeligvis omfattende jobbet me da NRK har puttet to journalister (en mann og en dame) på jobben. Med saken følger da en guide der du kan velge stillinger etter humør. SVAR: HeiDu ber om noen råd i forhold til hvordan du og kjæresten din kan ha bedre sex, og det skal du få! Forfatterne av Gleden med skjeden, Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl, er på besøk hos Stian Blipp Show.


Stian Blipp spør om det aller beste orgasmetipset, og de forteller om det de kaller.

Når det gjelder samleiestillinger så er det alt du kan tenke deg som går frem til du knekker en arm eller bein. Hår eller ikke hår nedentil. Noen jenter liker det godt selv uansett hva en partner vil synes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg