mandag 20. august 2018

Fylkeslegen i sogn og fjordane

Finn flybilletter på Norges beste reisenettsted. Bestill online her! Telefonliste og kontaktinformasjon til Fylkesmennene. Hordaland og Sogn og Fjordane til Vestland fylkeskommune.


Fylkeslegen i sogn og fjordane

Kollektivselskapa Skyss og Kringom i dei gamle fylka har og slått seg saman organisatorisk, og er no mobilitetseininga i fylkeskommunen Vestland. Fylkeslegen i Sogn og Fjordane har tilhald på Leikanger. Før det sorterte fylkeslegen direkte under Helsedirektoratet. Helseminister Bent Høie går i rette med fylkeslegen i Vestland. Ikkje fagleg grunnlag for å seie at lovendring kan koste liv.


Flere nyheter fra NRK Sogn og Fjordane. Har det overordnete tilsyn med all helsetjeneste i Norge, og ivaretar forvaltningsoppgaver knyttet til utøvelse av tilsynet. Gjennom helsefaglig rådgivning og veiledning til politiske myndigheter, helsetjenesten og befolkningen skal Helsetilsynet medvirke til trygge helsetjenester for alle. Denne lista over Fylkesmenn i Sogn og Fjordane omfattar også amtmenn i Nordre Bergenhus amt. Malen og rettleiaren er revidert av ei arbeidsgruppe med medlemer fr bde kommunane, Helse Frde.


Fylkeslegen i sogn og fjordane

Evalueringsrapport fra DSB Valdresekspressen i rdal ( Sogn og Fjordane ) 4. Fylkesmannsembetet hadde sete i Leikanger kommune. Her kan du laste ned en fil som inneholder årsrapporten i sin helhet eller relevante utdrag. Dersom du bruker filtrere, vil filen kun inneholde de filtrerte resultatene.


Velkommen til pasient- og brukarombodet i Sogn og Fjordane. Du kan også kontakte oss på e-post eller ved å sende brev. Vi vil undersøke om og hvordan helsetjenestene har vært inne i denne saken.


Fylkeslegen i sogn og fjordane

Fylkestrafikktryggingsutvalet (FTU) i Sogn og Fjordane disponerer tilskotsmidlar for gjennomføring av lokale trafikktryggingstiltak. Innsyn i sak fra fylkeslegen i Sogn og Fjordane angående kommuneoverlegens myndighet til å beordre helsesøstre. Landsgruppen av helsesøstre i Norsk sykepleierforbund ber innsyn i sak fra fylkeslegen i Sogn og Fjordane når det gjelder spørsmål om hvorvidt kommuneoverlegen kan beordre helsesøstre til å møte på fastlegens kontor for å sortere hvem som skal inn til legen for videre.


I år som I fjor var NSDM med. Tema var rekruttering og stabilisering av leger. Konkrete erfaringer om hvordan få flere fastlegehjemler ble presentert, samt hvordan man kan pleie godt med studenter og leger med geografisk tilhørighet.


Vi har hatt tilsynssak og vi fant den så alvorlig at vi sendte den videre til Statens helsetilsyn, sier Stensland. Legen har ikke jobbet i Sogn og Fjordane det siste året. Han er også under etterforskning hos politiet.


Hilde Hoddevik er lokal faggruppeleder i Landsforeningen av helsesøstre i Sogn og Fjordane. Hun melder at de vil sende en formell henvendelse til fylkeslegen for å få en vurdering på om dette er oppgaver en helsesøster skal gjøre. Leve Sogn og fjordane , Raudeberg.


Ingen skal trenge å bære på tunge tanker og sorg alene. Vi er her fordi vi har lyst til å gå sammen med deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg