mandag 6. august 2018

Spansk jentenavn

Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Trenger litt hjelp til å finne ett fint spansk jentenavn.


Eneste forslaget jeg får av mine venner er Maria, men det synes jeg er kjedelig. Det skal også være mulig å hete det i Norge.

I dette tilfellet engelsk og spansk , i tillegg til norsk. Her er over 1gode forslag! Spanske navn blir stadig mer populære, så vi har samlet en liste over navn for gutter som du kan vurdere når du tenker på å navngi din fremtidige sønn.


Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. På listen over jentenavn er det mindre endringer enn blant guttene. Dette er en liste over populære navn.


Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge.

Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da fornavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre. Men jeg lurte om om noen kunne gi meg noen såkalte vanlige navn i forskjellige land ;o) Da tenkte jeg spesielt på Spania, Frankrike og Italia. Men navn i Tysklan Nederland eller Belgia o. Lag gjerne en liste, med n. Er ute etter jentenavn som høres bra ut internasjonalt.


Gjerne på engelsk og spansk i tillegg til norsk såklart hehe! Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Kjendisene sine valg av hundenavn kan være en en fin måte å få inspirasjon til et morsomt og kult navn til din nye hund.


Jo, kjendiser vet jo som regel hva som er kult og trendy. En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Det første steget er å skrive det spanske verbet inn i søkefeltet i bab. Det sier Jørgen Ouren, navnestatistiker i Statistisk sentralbyrå.


No, har du kanskje hørt noen morsomme meksikansk navn, men du kan sikre at disse ikke er. Selv uttalen disse navnene er veldig enkel. All den meksikanske nevnt ovenfor er av spansk opprinnelse som Spansk er det offisielle språket i Mexico.

Meksikanere er ikke bare kjent for sin mat-og kultur, men også for sitt folk. For å komme deg til rommet ditt, som ikke har nummer, men spanske jentenavn , må du inn i en halvåpen gitterheis med resirkulert gulv, laget av oppskårne bildekk. Hotel Bàsico, Mexico. Alle heste navnene er det dere spillere som har kommet med.


Det kommer flere, men det tar ganske lang tid å lage listen så det kommer til å komme litt etter litt. På grunn av mange bidrag. Man kan kalle barna sine mye rart, og det er navnene nedenfor et godt eksempel på.


Det rareste navnet vi har i Norge er vel Espen Thoresen Hværsaagod Takkskalduha. Guttenavn er mer robuste enn jentenavn på grunn av oppkalling, sier Ouren. Jakob er et typisk bibelnavn.


Når også neste guttenavn på listen, Lucas, er bibelsk, ser vi at bølgen med bibelske guttenavn ikke er over. Hvor mange heter det samme som deg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg