torsdag 30. august 2018

Hekle babysokker oppskrift

På nett og i butikk. Se vårt utvalg og kjøp her! Velkommen til Nøstebarn! Ullbukser til baby. Behagelig og praktisk. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.

Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Hva vil du lage idag? Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen.


Camslykke: Oppskrift p heklede baby sokkertfler 24. Mange har spurt meg hvilken oppskrift jeg bruker p mine heklede babysko og uggs. Nye mønsterkataloger.

Gratis oppskrift på enkle babysokker. Et tips, oppskriften finnes i lang og kort utgave. Begynner du få knapp ti så lag den korte varianten. Går enda litt raskere, samt at den korte er kanskje litt mer anvendelig. Kjempefine babysokker og jeg er helt enig, de er veldig fin fasong på og sitter godt på foten.


Enkle å strikke er de også. Fin måte å få brukt litt av det tynne restegarnet på, for det går ikke så mange gram i hvert par. Håper du får en kjempefin dag i vårsola!


Når jeg hekler øreklaffene teller jeg 8-masker fra midten bak. Tusen takk for ei detaljert oppskrift - du har lært meg å hekle ! Hekle videre til passende lengde. Din babybooties ser så fine og jevne ut, mens jeg ser at mine blir litt bølgete under, og litt bølgete etter fellinga på risten. Vinteren er på vei og nå er tiden for å strikke eller hekle varmere klær.


Fant en oppskrift som min mor brukte på 60. Fest med kjm mellom de to første dst, lm(=1. dst), hekle videre dst med nedtak mellom dst (= i alt dst), snu og beg med kjm mellom de to første dst, lm (=1.dst), hekle videre dst med nedtak mellom dst (= i alt dst). Fortsett med lm til følehorn.


Jeg bruker garnet Drops Muscat og heklenål nr.

Ranglen blir da ca. Jeg har vekslet mellom farger og byttet etter hver 3. Oppskrifter Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her!


Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg