torsdag 30. august 2018

Gratiskondomer no

Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Her kan du bestille gratis kondomer sendt hjem til deg i postkassen.


Du betaler bare for en vanlig sms, og mottar kondomer ila.

Fyll inn navn, adresse og telefonnummer. Kondomøyeblikket kan oppstå når man blir usikker om man skal bruke kondom eller ikke. Det kan være at man synes det er vanskelig å få på, at det er rart å ta opp tema, eller at man ved å ønske kondom utfordrer sin partners tillit. For at bestillingen skal være gyldig må den som bestiller legge inn en epostadresse for kontakt ved spørsmål eller uklarheter.


De som ikke legger inn epostadresse, og ikke besvarer eventuelle henvendelser fra oss på denne, kan ikke regne med å få bestillingen effektuert. Nasjonal faglig retningslinje for helsehjelp til personer med kjønnsinkongruens. Du kan få gratis kondomer hos helsesykepleier og på helsestasjon for ungdom, OG du kan få dem tilsendt direkte hjem i posten.

Du bestiller på nettet og får tilsendt en pakke med - kondomer i nøytral konvolutt. Kondomer er det eneste prevensjonsmiddelet som beskytter mot alle seksuelt overførbare infeksjoner samt uønsket graviditet. Det kan allikevel være situasjoner hvor det kan være vanskelig å ta kondomet i bruk. Kjøp Kondomer Online.


Rask gratis levering over 1kr (levering koster kr). Billige kondomer, de laveste prisene online. Sikker betaling når du kjøper kondomer. Vi kan glidemiddel også!


Tenk på at alt som glir ikke skal kombineres med kondomer. Våre glidemiddel er 1 kondomkompatible (dersom ikke annet er angitt). Det er store prisforskjeller på apotekvarer, både i butikk og på nett: Vi fant prisforskjeller på inntil 1prosent på apotekvarene.


Ifølge pristesten, koster det fra 1til 1kroner for en pakke kondomer. Vi gir deg informasjon om dine rettigheter, muligheter og plikter. Jeg synes det er bra at dem gir kondomer : ) Så, hvem skal du bruke de - kondomene på ? Jeg gjetter på, halvparten blir liggende på rommet, et par til blir liggende i pengboka - mens resten brukes til handarbeid sant ? Vi bryr oss om ditt personvern.

Ja, gratiskondomer. Det er de samme som leverer kondomer til helsestasjonene. Oslo (ANB):Seks av ti unge opplever at det er ubehagelig å gå til skolehelsetjenesten eller ungdomshelsestasjonen for å få tak i kondomer, viser en undersøkelse utført av Helsedirektoratet.


Med vennlig hilsen. Veldig grei side, bestilte der for noen dager siden selv. Har inntrykk av at kondomene er av grei kvalitet, og de kommer i helt anonym forpakning (av interesse for dem som bor med foreldre). Kondom er foreløpig det eneste prevensjonsmiddel som menn kan bruke.


Effektiviteten hos begge kjønn kan bedres med god opplæring og oppfordring til bruk. Det kan også være en fordel å oppfordre unge gutter til å øve på å bruke kondom før samleiedebuten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg