mandag 20. august 2018

Ssb navnestatistikk

Ssb navnestatistikk

Navn - SSB CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Varehandel og tjenesteyting - SSB. Statistisk sentralbyrå. Jor skog, jakt og fiskeri - SSB.


Standardtegn i tabeller - SSB. Innvandring og innvandrere - SSB. Offisiell norsk statistikk. Her finner du flere tall og mer. Det betyr at trenden med bibelske guttenavn og jentenavn som slutter på a, holder seg.


Samme datagrunnlag som hos SSB , dvs. Navn - Tabeller - SSB CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Korte jentenavn som slutter på - a eller - ah, har vokst voldsomt i popularitet. Figuren viser utviklingen, og det er fascinerende å se at nivået for 1år siden var omtrent det samme.


Den nye trenden med å gi barna navn etter Instagram-filtre, kan dermed ikke sies å ha slått helt gjennom i Norge riktig ennå. De mest populære navnene i fjor, var Nora og William. TOPPER LITA: Thomas Hayes som spilte William i Skam. Søk i Norges største og mest komplette kursoversikt. Ifølge SSB har a-ending og bibelske navn nå passert popularitetstoppen.


Jakter på unike navn. I går kom tallene vi lenge har ventet på. Foto: SSB - Når fire personer heter det samme, er det ikke så sjeldent.


Ssb navnestatistikk

Men det er uvanlige navn, og det kan være fordi navnene er på vei inn eller ut, sier Ouren til Nettavisen. Tett etter fulgte Nora og Olivia, samt Filip og Oliver. Dette viser fersk statistikk fra SSB. Emma i fjor, som ligger tett etterfulgt av Nora på navnestatistikken. Sofie ligger som nummer tre.


Mediehuset Dagsavisen. I Kina var det tidligere vanlig at jentebarn ikke hadde noe formelt navn, og gifte kvinner fikk bare mannens etternavn som navn. Han er nevnt i Skriften og skal ha skrevet Lukas-evangeliet. Navnet betyr mann fra Lucania. Ssb navnestatistikk.


Ssb navnestatistikk

Da var Nora og William de mest populære babynavnene. Jakob ble årets guttenavn. Vi har sjekket opp at etternavnet for Norge i hvert fall er riktig i kartet. Ylja Lægreid er selv svært interessert i navn. Jeg kan kose meg med navnestatistikk på ssb.


Blant annet teller de årlig hvem som heter hva i Norge. Excel og skriv inn fornavnene til utøverne. Foreta en gjetting på hvor mange i Norge som har disse navnene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg