onsdag 15. august 2018

Skappelgenser 2018

Utforsk sesongens gensere og sett sammen den perfekte looken! Se oversikt over alle endringer som er gjort på eksisterende oppskrifter. For at våre kunder skal få den beste kombinasjonen av garnkvalitet og design, har vi nå igjen samlet alt i eget hus – design, garn, forsendelser og selvfølgelig kontakten med alle dere strikkere.


SURI SSkolleksjon SKAPPEL. I det dunkle lyset satt hun midt blant de voksne og lyttet intenst til samtalen rundt bordet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev under. MYK FWkolleksjon SKAPPEL. Jeg var år og bodde en måned i Japan. Mine 1på strømpelesten var både ruvende og fremmed blant japanerne som myldret i gatene i storbyen Tokyo.


Hei, kjære VG-leser! Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i VG hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Du trenger ca nøster til str S.

Skappelgenser (str år) Jeg strikker skappelgenser til jentene mine, og i manko på oppskrift i riktig størrelse har jeg komponert min egen. Den deler jeg gjerne med dere, så jeg skal forsøke å forklare etter beste evne. Skappelgenser Sommeren har ennå ikke slått rot, så årets sommergenser er denne Skappelgenseren Best Friends For Ever Den er strikket i Suri, som var et godt og drøyt garn å strikke av. Jeg har kastet meg på Skappelgenser - bølgen! På tide å øve opp strikkeferdighetene, og denne genseren skal jo være easy peasy, selv for strikkenoviser som meg.


Myk Genser, strikket i Myk og Silk Mohair. Månedens tilskudd ble ikke det jeg hadde planlagt, men det ble like fullt en skappelgenser. Tror denne skal bli brukt skikkelig mye i sommer, hvis jeg kjenner norske sommere rett!


Skappelgenseren har vært på pinnene iden februar, og ikke akkurat blitt så veldig høyt prioritert blant sy-prosjekter og annet. Oppskriften fant jeg på nett. Jeg brukte en Maria Skappel hadde lagt ut på bloggen sin. Den første genseren strikket jeg på pinne men den andre strikker jeg på pinne 6. Grunnen til dette er at jeg strikker ganske ”løst” og gjerne vil ha den litt fastere.


Dorthe Skappel (55) legger kropp og sjel i Skal vi danse denne høsten. Hun øver til og med midt på natten og det har ført til at mannen hennes har flyttet ut av soverommet. Det har jeg gjort, og etter å ha montert den sammen fant jeg ut at den var alt for trang i armene.

Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn. De fleste er gratis.


Garnet brukt den hvite skappelgenser er Drops Alpaca og Drops Vivaldi. Str S Bakstykke : Legg opp masker, på rundpinnenr 6.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg