tirsdag 14. august 2018

Sjeldne guttenavn

Sjeldne guttenavn

Her er et utvalg av guttenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Finn guttenavn til babyen din.


Sjeldne guttenavn

Se populære, vanlige og sjeldne guttenavn. Se navnestatistikk med topplister for guttenavn. Vi gjorde noen søk i navneregisteret til SSB etter sjeldne navn. Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn), Trygg, Thorn, Eggert ( guttenavn ) og Love (gutte- og jentenavn). I Telefonkatalogen står en person oppført med det romantiske navnet Love Joy, og en annen har fornavnet Love Erik Peter.


Leter du etter sjeldne guttenavn ? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en rekke sjeldne og spesielle guttenavn. Selv om det er blitt mer vanlig å gi barna sjeldne navn nå enn før, er ikke uvanlige navn et nytt fenomen i seg selv. Er ute etter å høre sjeldne guttenavn eller guttenavn som ikke alle har som er populære akkurat nå. SIDE2): Kjært barn har mange navn, heter det.


Når man skal velge navn til den kommende verdensborgeren, så er det i bunn og grunn kun fantasien som setter grenser. Søker du på det sjeldne navnet Vilrun, vil du få oppgitt at det er kvinner som har Vilrun som første fornavn, fem kvinner har navnet som eneste fornavn. Av hensyn til personvernet, kan ikke SSB oppgi antall som bærer et navn, dersom det er færre enn fire som har navnet. Unike guttenavn , sjeldne guttenavn , uvanlige guttenavn og spesielle guttenavn som færre enn fire eller ingen i Norge heter. Hundrevis av uvanlige guttenavn.


Odelia (bare 8kvinner i Norge) synes det er nydelig. Har dere andre sjeldne jentenavn dere vil dele? Aas Abdi Abdilm Abdinar Abdul Abdulf Abdulin Abdulld Abdullevin Abdully Abdundrisco Adart Adi Adinne Agnared Ahman Ahmet Ahmeten Åke Åker Aksad Alassel Albern Ale Alein Alekseinan Alex Alf Alfdangvare Alinarteidamerns Allid Alv Alvi Amer Ami Amund And Ande Ando Andre Andul Ann Ans Anst Anstind Antz Are Arick Arictor Ariq Arisalf Aristein Arm Arman Armar.


Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Du vil helt sikkert finne et navn som passer din fremtidige babygutt. Noen som har noen forslag? Sjeldne eller uvanlige jentenavn som ikke alle har!


Trenger hjelp til å finne et lite brukt navn til mageboeren. Vet ikke om det er gutt eller jente ennå. Guttenavn : Cajus er det sønnen til Margrethe på Barne-TV heter. Mener å ha lest at han er oppkalt etter noen bakover i slekta.


Sjeldne guttenavn

Synes det er et litt rart navn. Og blir tøysete å ta det fordi en kjendis har det. Passer godt til Victor. Samuel er også fint.


Vincent er helt brukbart, men synes Victor og Vincent blir for likt. Her finner du også lister over jentenavn, guttenavn og dobbeltkjønnede navn. Dette er en engelsk side som samler de mest populære babynavnene blant sine medlemmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg