mandag 6. august 2018

Enkle strikkeoppskrifter genser

Enkle strikkeoppskrifter genser

Kjempeutvalg av gratis hstrikkeoppskrifter. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. Velkommen til FRAYAs garn univers. Stedet hvor alle garnprosjektene våre blir geniale.


Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn. De fleste er gratis.


Gratis og enkle strikkeoppskrifter for nybegynnere Disse søte babytøflene går fort å lage. Holder du på å lære å strikke, eller trenger et superkjapt strikkeprosjekt å gi i gave til noen, finner du oppskriftene her. Selv nybegynnere kan strikke vakre og nyttige elementer! Disse gratis strikkeoppskrifter er perfekte for nybegynnere eller avanserte nybegynnere som ønsker å lære noen nye teknikker.


Enkle strikkeoppskrifter genser

Og mens noen skjerf laget listen, er de alt annet enn enkle , mens de fortsatt er enkle for deg å hoppe i med en. GRATIS STRIKKEOPPSKRIFTER. Gratis strikkeoppskrifter fra Du Store Alpakka: BABY - BARN - VOKSEN - ALLE. Klikk her for å se vårt store utvalg av garn fra Du Store Alpakka.


Garn og strikkeoppskrifter. Genser i strukturstrikk. Oppskrifter til prematur. Teppe i dominostrikk. En superenkel genser.


Med unntak av raglanfellingen er genseren helt fri for økninger og fellinger, og det er heller ingen montering. Bolen og ermene strikkes rundt hver for seg, før de se settes på samme rundpinne og du raglanfeller. Enkel oppskrift gir superfin genser ! Her får du en enkel oppskrift på en superfin, stripete genser ! Hovedgeskjeften til Garnstudio Drops Design er å selge garn- og oppskrifter, men de har også en detaljert søkemotor som tilbyr gratis strikkeoppskrifter for både klær og leker.


Mønstrene er som regel i tekstform med enkle illustrasjoner, som gjør dem hendige å skrive ut for analog bruk. Vil du strikke en genser , jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.


Enkle strikkeoppskrifter genser

Vi har inhouse designere som skaper strikkeoppskrifter året rundt, i tillegg samarbeider vi med PetiteKnit, Tiril Eckhoff, Cecilie Skog og mange flere. Enten kan du gjøre det enkelt for deg selv og velge en nøytral farge som passer til alt (grå, hvit, sort, brun), eller du kan velge deg noe som gjør hele antrekket, som rødt, gult, rosa el. Har du lyst til å begynne å strikke, og ønsker en lett oppskrift - eller trenger du et hvileprosjekt innimellom mønstertolkning? Og husk at det kommer flere muligheter: Hvis du får til å lage en fin første genser så er.


Uansett en fin og anvendelig genser som er deilig på kalde dager. Garnet er veldig mjukt og helt. Vi i Skappelteamet deler deres kjærlighet til moderne strikk gjennom design, kvalitet og enkle strikkeoppskrifter. Her har jeg laget flere strikkeoppskrifter som skal passe deg som er nybegynner, nettopp med tanke på at jeg vil at du skal kjenne på gleden og stoltheten av det å ha laget et helt eget plagg.


Kanskje finner du en favoritt her? Vi har nå samlet alle våre fantastiske strikkeoppskrifter - med og uten strikkemønster - på en ny og forbedret side! Alt fra genser til deg selv, babysett og lue til kluter, putetrekk og strandveske.


Dette fordi det skal være enkelt å finne strikkeoppskriftene og inspirasjonen du leter etter hos oss. Helt gratis så klart! Vamsegarn på pinnestr.


For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling. Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg